Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FileCalendar
FileCalendar je užitečná aplikace, pracující přímo s kalendářem ve vašem iPhonu či iPadu. K událostem můžete přidávat nejenom poznámky, ale i kontakty nebo konkrétní soubory.

[appbox appstore id976927698 oldprice=“29Kč“]

iLive Themes
Přišel čas oživit displej vašeho iPhonu zbrusu novými, pestrobarevnými pohyblivými tapetami. Aplikace nabízí bohatou škálu motivů nejrůznějšího zaměření v HD kvalitě, nabídka se aktualizuje každý týden. Aplikace je pouze pro iPhone 6s a novější.

[appbox appstore id1199873930 oldprice=“59Kč“]

CrVid
Aplikace CrVid slouží k základním i mírně pokročilým úpravám videí na vašem iOS zařízení. Umožňuje odstranění nežádoucích oblastí, úpravu a přidání zvukové stopy, změnu rychlosti, přetáčení, ořez a další úpravy včetně exportu do GIF souboru. Výsledné dílo můžete sdílet na sociálních sítí nebo e-mailem.

[appbox appstore id1231549199 oldprice=“59Kč“]
Aplikace pyka_loop vám umožní vytvářet na vašem iPadu pozoruhodná hudební díla ze zvuků ve vašem okolí. Disponuje příjemným, jednoduchým, intuitivním grafickým rozhraním, v němž můžete nahrávat, vytvářet smyčky a dalšími způsoby upravovat svá díla.
[appbox appstore id517836626 oldprice=“29Kč“]
Ztrácíte se ve vlastním inboxu? Aplikace Flow vám vaše konverzace zobrazí v podobě pokračujícího feedu, takže můžete komunikovat bez ztráty kontextu. Flow spolupracuje s aplikacemi Gmail, iCloud, Outlook, Yahoo a dalšími IMAP službami.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“149Kč“]

Planett
Planett je jednoduchá aplikace pro plánování a to-do listy. Nabízí jednoduché, přehledné rozhraní, snadné ovládání a možnosti oživení seznamů obrázkem.

[appbox appstore id1241805940 oldprice=“59Kč“]

Sweet Factory
Sníte o vlastní továrně na ty nejlepší sladkosti? Sweet Factory vám váš sen splní – ale zvládnete to? Vyzkoušejte svou schopnost rychlých reakcí a soustředění.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“59Kč“]

Future Ludo
Baví vás „Člověče, nezlob se“ a podobné hry? Pak vás stoprocentně bude bavit Future Ludo. Hra se odehrává ve vesmíru a její princip je velice snadno pochopitelný. Připravte se na hodiny vesmírné zábavy.

[appbox appstore id448180752 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 345

Dnes nejčtenější

.