Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Funnel
Aplikace Funnel v hodinových intervalech sbírá nejnovější a nejdůležitější zprávy ze zpravodajských webů, jako je BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 a řady dalších. Shrnutí těch nejdůležitějších novinek vám pak podává v audio formátu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“29Kč“]

Multi Translate Voice: Say It!
Multi Translate je profesionální aplikace pro tlumočení a překladání. Je schopná přeložit jakýkoliv jazyk do tří jiných jazyků zároveň. Aplikace podporuje hlasové diktování, zvládne váš hlas přeložit do požadovaného jazyka a odeslat prostřednictvím iMessage.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379Kč“]

Smart Translator
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat.

[appbox appstore id547955368 oldprice=“299Kč“]

Speech Recognizer
Speech Recognizer je užitečná aplikace, která spolehlivě převede mluvené slovo na psaný text. Můžete diktovat své příspěvky na Facebook, tweety, překládat mluvenou řeč a mnohem více. Aplikace podporuje češtinu.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“299Kč“]

Compress Video – free the Space
Compress Video je nástroj, který vám umožní zkomprimovat vaše videosoubory a uvolnit tak místo na vašem iOS zařízení. Ke zmenšení videí dochází při současném zachování kvality.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“89Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

3D Earth
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“119Kč“]

Reminders Widget
Aplikace Reminders Widget se postará o to, abyste měli své připomínky neustále po ruce, a to i na uzamčené obrazovce. Mezi jednotlivými skupinami připomínek můžete snadno přepínat.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

Monster vs. Sheep
Monstrum je příšerně hladové a připravené k útoku. Dokážete ho zastavit v jeho snaze zničit město? Monster vs. Sheep je zábavou nabitá arkáda, která vás rozhodně nenechá v klidu. Nabízí 32 levelů v pestorbarevné 3D podobě. Hra je bez nákupu v aplikaci.

[appbox appstore id953904916 oldprice=“59Kč“]

Boogey Boy
Je čas na spaní a Boogeyman si na vás dělá zálusk. Dokážete uniknout všem svým nočním můrám? Vaším úkolem v této hře bude utéct před Boogeymanem a sbírat baterie pro vaši svítilnu. Na cestě snovými krajinami se budete muset utkat se řadou bizarních a podivných nepřátel. Hra nabízí dva režimy – Story a Arcade mode. Bez nákupu v aplikaci.

[appbox appstore id909799176 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 16

Dnes nejčtenější

.