Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

OrasisHD
OrasisHD je fotografická HDR aplikace, která po pořízení jediného snímku tuto fotografii automaticky transformuje do dobře exponované, přirozeně vypadající podoby. Aplikace používá algoritmus, vyvinutý po letech usilovného výzkumu.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“149Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

Just Talk (Kool)
Kool je jednoduchá, ale efektivní aplikace, která dokáže proměnit hlasový projev na text během okamžiku. Aplikace nabízí minimalistické a krásné uživatelské rozhraní. Kool podporuje český jazyk.

[appbox appstore id604402024 oldprice=“299Kč“]

Paint Hack
Paint Hack je aplikace, která přijde vhod zejména těm, kteří se zabývají digitální ilustrací a uměním. Je rychlá, všestranná a jednoduchá. Nabízí širokou nabídku štětců i možností úprav a podporuje ovládání gesty.

[appbox appstore id990577696 oldprice=“89Kč“]

Habit List
Začněte s transformací vlastního „já“ ještě teď. Aplikace Habit List vám pomůže s osvojením nových, lepších návyků, a odbouráním těch starých.

[appbox appstore id525102168 oldprice=“119Kč“]

8bit Wars: Origins
Populární hra 8bitWar v retro designu otestuje vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Vytvářejte vlastní jednotky a formace, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“59Kč“]

breakeroids
Vaším úkolem ve hře breakeroids bude ochránit planetu Zemi před vlnou asteroidů – vaše vybavení ale nebude zrovna nejlepší. Vy budete muset rozbíjet bloky a odrážet létající asteroidy. Zvládnete to?

[appbox appstore id405227913 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.