Zavřít reklamu

Chybí vám v televizním programu stanice, která bude primárně zaměřena na zpravodajství, které bude prokládat původním českým obsahem ze svých dílen? Pak byste se měli pomalu začít těšit na tento pátek. Společnost Seznam totiž v tento den v sedm hodin ráno spouští oficiálně svou Televizi Seznam.

Dostupnost nové televizní stanice by měla být opravdu skvělá. Seznamu se jí totiž podařilo na poslední chvíli dostat do Multiplexu 3, kde nahradí ČT :D Déčko. Krom dostupnosti přes Multiplex 3 pak bude televize vysílat i na UPC, Skylink, O2 TV, DigiTV, T-Mobile TV a několika dalších menších platformách. Na vašich zařízeních byste jí pak měli naladit zcela standardně, jako když ladíte programy ostatní.

V takovýchto prostorách budou redaktoři Televize Seznam působit:

Zvučná jména, skvělé pořady 

A na co že se můžeme v Televizi Seznam těšit? Jak už jsem zmínil v úvodním odstavci, od jejího vysílání lze očekávat proud aktuálního zpravodajství, které bude prokládáno pořady z vlastní dílny. Na obrazovkách by se však měly objevit i pořady z internetové televize Stream. Těšit se ale můžeme například i na Štastné pondělí, jehož autorem je šéfreportér zpravodajství na Seznamu Jindřich Šídlo. Po jeho boku se na novém kanále představí i Filip Horký, kterého můžete znát například z DVTV, investigativní novináři Sabina Slonková a Jiří Kubík či sportovní redaktor Luděk Mádl.

Celá stanice by měla být podle slov obchodního ředitele společnosti Seznam Martina Švarce financována především z prodeje reklamy. Ostatně, od spuštění vlastního programu si Seznam slibuje právě daleko větší možnosti jejího prodeje a tím pádem i mnohem větší tok peněz z ní. Podle Švarce je však více než jasné, že než se celý projekt řádně rozjede, bude televizní stanice jen z reklamy na ní vysílané neuživitelná. Jedním dechem však dodává, že už nyní je o reklamní prostor na nové televizi velký zájem, což je pro Televizi Seznam a potažmo i celou společnost velký příslib do budoucna. Jen pro představu, Seznam si účtuje za třicetisekundovou reklamu v hlavním vysílacím čase trvajícím od 18 do 22 hodin třicet tisíc korun, po zbytek dne pak zaplatí inzerenti za stejně dlouhý spot “pouhých” deset tisíc korun.

Snad se tedy Seznamu tento ambiciozní projekt podaří rozjet na výbornou a na českou televizní scénu přinese čerstvý vítr. Podle mnoha odborníků by to totiž potřebovala jako sůl. Vzhledem ke zvučným jménům, která za sebou mají již plno kvalitně odvedené práce, se však nejspíš neúspěchu obávat nemusíme.

seznam tv fb

Dnes nejčtenější

.