Zavřít reklamu

V listopadu jsme vás informovali, že Apple v Melbourne otevřel jeden ze svých ikonických Apple Storů, který byl zrekonstruován v souladu s nejnovějším konceptem. Společnost však plánuje otevřít v druhém největším australském městě ještě další vlajkový Apple Store, tentokrát na náměstí Federation Square.

Takto vypadá Apple Store, který byl otevřen v Melbourne nedávno: 

V samotném srdci Melbourne vyroste Apple Store, přičemž otevřít by se měl v roce 2020, jak na svých stránkách uvádí Federation Square. Jednat by se mělo nejvýznamnější Apple Store na jižní polokouli, neboť nabídne workshopy, kurzy a živou hudbu.

Apple Store zabere 500 metrů čtverečních z náměstí a bude spojovat náměstí Federation Square s řekou Yarra River a parkem Birrarung Marr. Bude se jednat o několikapodlažní budovu s prosklenými stěnami s výhledem na řeku Yarra.

Šéfka retailu Angela Ahrendts uvedla, že Apple Store bude zahrnovat rozsáhlé terénní úpravy a zakázkových designový koncept. “Apple Store na Federation Square respektuje originálí vizi náměstí s koncepcí na zakázku a rozsáhlými terénními úpravami, které přináší více příležitostí pro komunitu, aby si užila toto proslulé kulturní centrum. Jsme nadšeni z toho, že pokračujeme v plánování procesu výstavby našeho nového domova na melbournském náměstí Federation Square, a bude nám ctí, že našimi sousedy budou světové galerie a muzea Melbourne,” uvedla Ahrendts.

Výstavba Apple Storu začne v polovině roku 2019.

Apple Store melbourne fb

Dnes nejčtenější

.