Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

 Pic Scanner Gold
Pic Scanner Gold je skvělá aplikace pro skenování fotografií a alb. Nabízí řadu funkcí nejen pro skenování, ale i pro vylepšování a sdílení fotografií.

[appbox appstore id1124131441 oldprice=“149Kč“]

Splashtop Personal
Splashtop je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak si zpřístupnit váš Mac či počítač přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu. Můžete lehce editovat dokumenty Microsoft Office a PDF soubory a prohlížet web za použití Chromu, Firefox s podporou Java i Flash. Prostě si strčte váš Mac do kapsy.

[appbox appstore id561386772 oldprice=“89Kč“]

Top Folders Pro
Aplikace Top Folders Pro pro iOS umožňuje uživatelům pořizovat kvalitní PDF skeny jakýchkoliv dokumentů. Aplikace podporuje Touch ID.

[appbox appstore id699406446 oldprice=“149Kč“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

PhotoWidget+
Aplikace PhotoWidget+ vám umožní udělat z oblíbené fotky widget. V aplikaci si můžete sami zvolit umístění vybrané fotografie, součástí aplikace je prohlížeč fotografií.

[appbox appstore id915338375 oldprice=“29Kč“]

Brave Guardians TD
Brave Guardians je epická 3D akční fantasy hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů – Pepa, Tika, Zagiho a Rapu. Každý z nich disponuje jinými schopnostmi, které musí využít na své cestě, kdy budou bránit svůj svět proti zlým nepřátelům.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“59Kč“]

Infinity Dungeon Evolution
Infinity Dungeon Revolution je RPG hra pro hráče všech generací. Nabízí nekončící možnost zábavy, napětí a dobrodružství, vtipné dialogy, širokou škálu nepřátel i zajímavý příběh.

[appbox appstore id925625184 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 18917

Dnes nejčtenější

.