Zavřít reklamu

V současné době spousta uživatelů přemýšlí nad upgradem svých smartphonů. Společnost Barclays včera informovala, kolik spotřebitelů chce v následujícím roce přejít na novější telefon a kolik z nich si chce koupit nejnovější vlajkovou loď cupertinské společnosti.

Analytik Marek Moskowitz z Barclays uvedl, že průzkumu se zúčastnilo 1 000 spotřebitelů ze Spojených států, Velké Británie, Číny a Německa, přičemž 62 % respondentů v příštím roce plánuje upradovat svůj smartphone a 72 % chce přejít na novější smartphone během následujících 18 měsíců.

Ti, kteří si chtějí koupit nový telefon, poznamenali, že nejspíše zvolí Apple, konkrétně 54 % z nich si chce koupi iPhone. Ještě lepší zprávou pro jablečnou společnost je, že 35 % z nich řeklo, že si vybere ikonický iPhone X.

Barclays ještě podotýká, že zájem o iPhone X je nyní mnohem vyšší než před zářijovou konferencí. Společnost totiž udělala průzkum i v srpnu, v rámci něhož zjistila, že 18 % z dotázaných řeklo, že by za iPhone nedali 1 000 dolarů.

Další pozitivní zprávou pro Apple je, že 23 % respondentů nepoužívajících iPhone plánuje přechod na iPhone a zajímavostí je, že 37 % z nich je z Číny.

iphone_x_camera_fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.