Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Calculator + Hide Secret Files
Tato aplikace poslouží nejen jako kalkulačka, ale také jako místo, kam si bez obav můžete skrýt své tajné fotografie, videa a mnoho dalšího. Obsah bude chráněn kódem.

[appbox appstore id423533508 oldprice=“29Kč“]

SpeakText Air
Aplikace Speak Text Air vám v jednoduchém, přizpůsobitelném designu nabízí plno užitečných funkcí. Umožňuje odesílání textu na jiné iOS zařízení a jeho překlad, v nabídce je přes 30 různých jazyků včetně češtiny.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“149Kč“]

BUDDU Sticker Maker
Aplikace BUDDU Sticker Maker nabízí originální přizpůsobitelné samolepky nejen pro iMessage. Samolepky můžete také sdílet na většině sociálních sítí.

[appbox appstore id1080073950 oldprice=“119Kč“]

Live2Photos
Live 2 Photos je all-in-one nástroj, umožňující extrahovat vícero klasických snímků nejen z Live Photos, ale i z videa nebo animovaného GIFu.

[appbox appstore id1056698678 oldprice=“59Kč“]

MsgSecret
MsgSecret vám umožní libovolně a bezpečně zakódovat vaše zprávy. Díky MsgSecret můžete odesílat i přijímat zašifrované zprávy přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp a další.

[appbox appstore id958618403 oldprice=“29Kč“]

Space Story
Neznámé lodě útočí. Vy na sebe musíte vzít roli kapitána uprostřed vesmírné války. Bojujte, objevujte, udělejte vše pro to, abyste v zuřících bitvách přežili.

[appbox appstore id641362347 oldprice=“149Kč“]

Flick Champions Winter Sports
Ve hře Flick Champions Winter Sports si můžete užít širokou škálu nejrůznějších zimních sportů. Vyberte si zemi, kterou chcete reprezentovat a pusťte se do toho.

[appbox appstore id592682163 oldprice=“29Kč“]

Flick Champions Summer Sports
Zimní sporty nejsou zrovna vaším šálkem kávy? Nevadí – je tu hra Flick Champions Summer Sports. Utkejte se v nejrůznějších sportovních disciplínách, dostaňte svou zemi na vrchol a vyzkoušejte každodenní výzvy.

[appbox appstore id536531953 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.