Zavřít reklamu

Vzpomínáte si na zářijovou konferenci, na které Apple oznámil, že předobjednávky na iPhone X budou spuštěny až 27. října a prodej začne až 3. listopadu? Tehdy mnozí fanoušci cupertinské společnosti a potenciální kupci prémiového zařízení vzlykali nad tím, že budou muset čekat tak dlouho. Avšak těch pár týdnů uteklo jako voda a iPhone X se už dostal k prvním zákazníkům. Krátce po zahájení předobjednávek se prodloužila doba dodání na 5 až 6 týdnů, nicméně i ta se postupně zkracuje.

Včera jsme vás informovali o tom, že doba dodání iPhonu X se zkrátila nejprve ve Spojených státech a Kanadě. O pár hodin později jsme potěšili zájemce o jubilejní model i v České republice. Apple včera na svých webových stránkách hlásil, že iPhone X bude dostupný v období od 1. prosince do 8. prosince.

Apple včera večer odstavil mimo provoz svůj Online Apple Store, neboť ho připravoval na dnešní Black Friday, v rámci něhož bude rozdávat k nákupům dárkové karty v hodnotě až 3 600 korun. Ale to není jediná změna, která se v internetovém obchodě odehrála. Všimli jsme si totiž, že oproti včerejšku se změnila i doba dodání iPhonu X. Bohužel se prodloužila.

Pokud si dnes objednáte iPhone X, dostanete ho někdy od 4. prosince do 11. prosince. Apple posunul dobu dodání pouze o pár dnů, a tak to vypadá, že výroba až tak bezproblémová není. Tak či tak je to skvělá zpráva, protože si můžete novou vlajkovou loď nadělit pod vánoční stromeček.

iphone x doba doruceni fb
iPhone X in hand front FB

Dnes nejčtenější

.