Zavřít reklamu

Zhruba před třemi hodinami jsme vás informovali o tom, že se doba, kterou Apple potřeboval pro dodání iPhonů X, pomalu ale jistě zkracuje. Jako první si mohli změny všimnout zákazníci v USA a Kanadě, kterým Apple aktualizoval webové stránky již včera. Nyní to vypadá, že se podobné radostné zprávy dočká i zbytek světa.

Před malou chvílí začaly hlásit kratší doby dodání zákazníci z Velké Británie, Německa, Itálie a mnoha dalších zemí, mezi kterými se naštěstí nachází i Česká republika. Pokud si tedy svůj iPhone X dnes objednáte, Apple vám garantuje dodání za jeden až dva týdny. Katastrofické scénáře, které hovořily o obrovském nedostatku nových vlajkových lodí, se tak naštěstí nenaplnily.

Kdybyste si však mysleli, že má Apple úplně po starostech, mýlili byste se. Ač je totiž doba dodání ve většině zemí zkrácena na co nejmenší dobu, například již zmíněná Itálie má místo rozmezí 1. – 8. prosince rozmezí 1. – 11. prosince. Zcela bezproblémová tak výroba nejspíš není.

Tak či tak je pro nás zkrácení doby doručení velmi příjemná zpráva, která zajišťuje, že si svůj nový telefon stihnete stoprocentně nadělit už pod stromeček. S trochou štěstí by vám ho pak mohl přinést i Mikuláš. V kontrastu pěti až šesti týdnů, které nešťastní uživatelé hlásili po spuštění předobjednávek, je tak nová dodací doba skutečně parádní.

iphone x v cr prosinec

Dnes nejčtenější

.