Zavřít reklamu

Vypadá to, že jsou produkty, které Apple představil na zářijové konferenci, snad zakleté. Po nafukujících se bateriích iPhonů 8 a hlavně iPhonů 8 Plus se totiž objevil další nepříjemný problém. Applu se začali ozývat uživatelé nových Apple Watch 3, kteří upozorňují na vadný displej.

Problém, který se s největší pravděpodobností týká jen modelů bez LTE, spočívá v tom, že se na displejích hodinek objevily po okrajích zvláštní pruhy, které kopírují jeho zakřivení. Závady si prý nejlépe všimnete na uzamčeném displeji. Podle dostupných informací však není tento nešvar příliš rozšířen, jedná se tedy pravděpodobně o ojedinělý výrobní problém, který se při produkci obřích kvant hodinek občas stane.

Zajímavé je, že se tento problém týká pouze modelů bez LTE připojení. To si lze vysvětlit pravděpodobně tím, že je u LTE modelu jinak uspořádaná vnitřní sestava komponentů včetně integrované antény. Na podobné soudy je ale zatím příliš brzy.

Je příčinou nedostatečná voděodolnost?

Apple se už samozřejmě celému problému věnuje a možnost opravy hodinek zkoumá. Zatím to však vypadá, že žádnou konkrétní příčinu neobjevil. První teorie však hovoří o shromažďování vlhkosti pod displejem a tím pádem i špatné voděodolnosti. Zatím to ale se stoprocentní jistotou tvrdit nemůžeme.

Pokud tedy podobný problém sužuje i vás, neváhejte a produkt reklamujte. Apple nemá podle dostupných informací s výměnou za nový produkt žádný problém.

apple-watch-display-edge-stripes-issue
Apple Watch

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.