Zavřít reklamu

Apple před malou chvílí vydal nový iOS 11.0.2 (15A421). Jedná se již o druhou opravnou aktualizaci, která odstraňuje několik chyb v systému a celkově tak zlepšuje stabilitu iPhonu a iPadu. Právě na velké množství chyb si uživatelé prakticky již od vydání finální verze iOS 11 stěžují a zdá se, že ani nedávný iOS 11.0.1 neopravuje všechny chyby. Apple tak nyní přispěchal s další opravnou verzí, který by měla většinu problémů vyřešit.

V první řadě nová aktualizace opravuje problém s práskáním horního reproduktoru určeného pro volání. Problém, který se objevil jen u nového iPhonu 8 a 8 Plus, jsme zaznamenali i my v redakci. Apple však uvádí, že se týkal jen malého počtu zařízení. Dále iOS 11.0.1 odstraňuje chybu v aplikaci Fotky, kdy se některé fotografie samy označovaly jako skryté. V neposlední řadě odstraňuje aktualizace potíže s otvíráním příloh šifrovaných e-mailů ve formátu S/MIME.

Nový iOS 11.0.2 naleznete již tradičně v Nastavení –> Obecné –> Aktualizace, kde si lze aktualizaci stáhnout a následně nainstalovat. Do komentářů níže nám poté můžete dát vědět, zda se touto minoritní verzí systému vyřešily některé problémy, které jste s iOS 11 měli.

iOS 11.0.2
iOS 11.0.2 FB

Dnes nejčtenější

.