Zavřít reklamu

Prémiový iPhone X vyrazí do boje s ostatními vlajkovými smartphony konkurentů až 3. listopadu, kdy se začne oficiálně prodávat. Na první dojmy, recenze, testy a hlavně unboxingy telefonu si tak musíme počkat ještě téměř šest týdnů. Je to jednoznačně dlouhá doba, během které má šanci se na trhu rozkoukat iPhone 8 a získat si tak své příznivce.

Někteří ale po nových osmičkách ani okem nezavadili a jejich pohled se ubírá právě jen a pouze k iPhonu X. Jedním takovým zapáleným fanouškem výročního modelu je i Martin Hájek, tedy designér s českými kořeny. Ten totiž za poslední týden posílá do světa jeden render za druhým a včera večer se na jeho oficiálních stránkách objevil nejnovější příspěvek, kde iPhone X „rozbaluje.“

Nejedná se však o typický unboxing, na který jsme zvyklí. Martin totiž iPhone X rozbaluje na ve formátu konceptu neboli renderu, a tak jen jaksi nastřeluje, jak by mohl nový smartphone z dílen Applu v krabičce a po vybalení z ní působit. Ve výsledku ale designér příspěvkem upozorňuje na možnost zakoupit si detailní 3D rendery iPhonu X, které lze použít k různým, klidně i reklamním účelům.

iPhone X unboxing render FB

Dnes nejčtenější

.