Zavřít reklamu

Apple ukáže všechny své novinky až dnes večer. Ani to však těm největším fanatikům nebrání v tom, aby se už nyní před zahraničními obchody Applu postavili do fronty. Není pochyb, že čekají na nový iPhone X, který má do produktové řady telefonů od Applu vmést pořádnou změnu a nabídnout nejenom zcela nový design, ale také nový způsob ovládání.

iPhone X s OLED displejem má být zpočátku nedostatkovým zbožím a obzvláště pak zlatá varianta bude v prvních týdnech po zahájení prodejů v podstatě raritní záležitostí. Právě to je pravděpodobně důvod, proč už od včerejšího dne, tedy den před konáním konference, si první blázni stoupli do fronty a jsou ochotni před Apple Storem čekat i několik týdnů. Podle analytika Ming-Chi Kuo může totiž nastat i takový scénář, že nový iPhone X bude dostupný až v příštím měsíci.

Možná vás ale udiví informace, že tak zapálení fanoušci nového iPhonu nejsou ve Spojených státech, ale na úplně jiném světadíle. Fotku totiž na Twitteru sdílel australský novinář Luke Hopewell a pořídil ji před obchodem Applu v Sydney. Na druhou stranu právě v Austrálii se vyplatí na nový iPhone ve frontě počkat, protože právě tam se otevřou dveře Apple Storu jako  první na světě, tudíž i tamní obyvatelé dostanou do rukou nový iPhone jako první.

Apple Store Sydney line iPhone X
Apple Store Sydney line iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.