Zavřít reklamu

Popularita AirPods je obrovská. Svědčí o tom nejen poměrně špatná dostupnost (která se však konečně, po mnoha měsících, začíná zlepšovat), ale také samotné prodejní výsledky, resp. podíl na trhu s bezdrátovými sluchátky, který Apple v současné době drží. Na Kickstarteru se nyní objevilo speciální pouzdro, které je určené pro majitele AirPods, kterým z nějakého důvodu nevyhovuje originální nabíjecí pouzdro a chtějí mít sluchátka neustále při sobě, i když zrovna neposlouchají.

Šikovný obal se jmenuje PodCase a jeho účel je velmi jednoduchý. Na zadní straně obalu se nachází otvory, které jsou určené právě pro vaše bezdrátová sluchátka. V obalu se kromě této kapsy nachází také integrovaná baterie o kapacitě 2500mAh, která dokáže nabíjet jak AirPods, tak váš iPhone. O nabíjení tohoto pouzdra se stará jeden univerzální USB-C port, který dokáže najednou nabíjet jak integrovanou baterii, tak iPhone uvnitř obalu.

PodCase je dostupný ve dvou variantách a to jak pro iPhone 7, tak pro iPhone 7 Plus. Výrobce na Kickstarteru uvádí, že plánují i verzi pro nadcházející modelové řady, které Apple představí příští týden. Kampaň na Kickstarteru právě začala a vede si poměrně slušně. Pokud dobře dopadne, první obaly by se měly dostat do ruky backerů zhruba v únoru příštího roku. Cena je v současné době stanovena na 79 dolarů (pro první přispěvatele). Až se várka 200 kusů vyčerpá, vzroste na 89 dolarů. Prodejní cena bude 100 dolarů. Kickstarter kampaň najdete zde.

7aeb6b2b30bfa79786a27774ed9b3b2f_original

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.