Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Crazy Alarm
Crazy Alarm není klasická, obyčejná aplikace s budíkem pro iOS. Dává vám na výběr, jakým způsobem se chcete ráno vzbudit. Vy si zkrátka jen vyberete metodu, která vám nejvíce vyhovuje. V nabídce je například možnost vyfotografování určitých objektů (hrnek s ranní kávou, kartáček na zuby), vlastního úsměvu, nebo podniknutí určitého množství kroků.

[appbox appstore id1245699531]

HODL
Kryptoměny se stávají čím dál více pevnou součástí jistých oblastí trhu. Aplikace HODL vám poskytne tabulky a hodnoty krytoměn v reálném čase, doprovázené filtrovanými tweety a titulky souvisejících novinových článků, to vše v jednoduchém, přehledeném, intuitivním rozhraní.

[appbox appstore id1253668876]

Fast Track

Fast Track je skutečnou výzvou pro vaše reakční schopnosti. Zahrajte si originální, návykovou hru, a zkuste pokořit všechny její úrovně. Těch je celkem 30, hra dále nabízí dvacet různých postav. Vaším úkolem je projít trať a vyhýbat se všem překážkám. Sbíráním plusů a hvězdiček zase odemknete nové, rychlé postavy.

[appbox appstore id1240885409]

One Night at Flumpty’s
Hra roku konečně přichází i na iOS zařízení. Troufáte si na One Night at Flumpty’s? Utečte před děsivým Flumptym ve strašidelné, ponuré arkádě.

[appbox appstore id1267309524]

Death Point
Death Point je hardcore single-player stealth střílečka, ve které otestuje své reakce. Ponořte se do postapokalyptické budoucnosti, kde se chyby neodpouštějí a kde slabí mají nulovou šanci na přežití.

[appbox appstore id1169403502]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.