Zavřít reklamu

Světlo světa dnes nespatřila pouze čtvrtá betaverze systému iOS 11, ale i betaverze systémů ostatních. Pokud tedy jste registrovanými vývojáři, neváhejte a stahujte. Novinky ze všech představených beta verzí vám přineseme postupně v dalších dnech.

tvOS 11 beta 4

Pokud už tvOS 11 testujete a jste registrovaní vývojář, pak čtvrtou betaverzi naleznete v nastavení systému tvOS, odkud si ji můžete stáhnout. Stejně tak ale můžete svou Apple TV 4. generace připojit přes USB-C k Macu a provést aktualizaci skrze něj. Jestliže tvOS 11 ještě netestujete, pak jako registrovaný vývojář naleznete systém na stránkách developer.apple.com.

Od jedenácté verze lze tvOS testovat také jako veřejný tester. Stačí se přihlásit na stránkách beta.apple.coma postupovat podle instrukcí. Díky tomuto programu můžete tvOS 11 testovat, aniž byste museli platit za vývojářský účet roční poplatek.

Čtvrtá beta se pravděpodobně zaměřuje především na opravy chyb a další drobná vylepšení, nějaká závratná novinka se od ní však neočekává. Pokud tomu však tak není, přineseme vám to v následujících dnech jak na koni.

watchOS 4 beta 4

Pokud vlastníme jablečné hodinky, aktualizaci na watchOS 4 Beta 4 provedete skrze aplikaci Apple Watch na vašem iPhonu, se kterým jsou spárovány. Samozřejmě je ale musíte mít přihlášeny k testování betaverzí systémů.

Aktualizace se stejně jako u tvOS pravděpodobně zaměřuje především na opravy chyb a další drobná vylepšení.

watchOS 4 FB

Dnes nejčtenější

.