Zavřít reklamu

V posledních měsících se objevila celá řada rumorů ukazující, jak by mohl vypadat tolik očekávaný iPhone 8. Ze zveřejněných návrhů a renderů je patrné, že názory na design výročního modelu jsou opravdu protichůdné. Ale ne všem schématům byste měli věřit.

Uživatel @OnLeaks na Twitteru prozradil, jak by měl iPhone 8 s největší pravděpodobností vypadat. Se svými fanoušky se na sociální síti podělil o rendery šasi jubilejního zařízení, z něhož je patrné, že Touch ID bude pravděpodobně integrováno pod displej. Právě senzor otisků prstů je velice diskutován, protože někteří tvrdí, že se bude nacházet na zadní části, jako je tomu u smartphonů s Androidem. Dalším charakteristickým rysem je vertikální duální fotoaparát na zádech telefonu. Ačkoliv cupertinská společnost ještě nic konkrétního nepotvrdila, toto je nejpravděpodobnější scénář.

Dále se však objevují rendery a ukázky padělků, což mají na svědomí nejspíše čínské společnosti vyrábějící napodobeniny jablečných produktů. Jedná se například o následující návrh:

I když se na první pohled zdá, že se jedná o legitimní únik iPhonu 8, odporuje dosavadním fámám. Zařízení například nebude vyrobeno z hliníku, ale ze skla, protože bude podporovat bezdrátové nabíjení. Dalšími nesrovnalostmi jsou pozice blesku či umístění Touch ID.

iPhone 8 dual camer Touch ID back FB

Dnes nejčtenější

.