Zavřít reklamu

Fanoušci Applu v Singapuru už stříhají metr. Do otevření prvního Apple Storu v jejich státě totiž zbývají necelé čtyři dny. Na svých webových stránkách už o tom oficiálně informoval i Apple. Neoficiální zdroje však tuto skutečnost naznačovaly už zhruba dva týdny zpět, když zahlédly pracovníky Applu malující na do té doby zakrytou zeď datum otevření. Zeď byla sice posléze pracovníky opět zakryta, fanouškům však to málo, co viděli, k vytvoření závěru stačilo.

Podle dobře informovaného zdroje Straits Times by měl design obchodu zhruba odpovídat všem novodobým standardním Apple Storum. V přízemí by měli zákazníci nalézt široký sortiment Apple produktů od iPhone, přes iPady a iPody až po počítače Mac. Samozřejmostí je též široké spektrum všech možných doplňků, ať už se jedná o různé kryty či obaly nebo sluchátka.

Horní patro by pak mělo fungovat jako zázemí pro semináře, které začíná Apple zdarma svým zákazníkům nabízet. Tyto semináře by měly rozvíjet jejich schopnosti při práci s produkty Apple. O tomto novém trendu jsme vás informovali už minulý týden.

S otevřením se otálelo

Apple Store, který se bude nacházet v nákupním středisku Knightsbridge, měl však být otevřen už o mnoho dříve. Jablečná společnost totiž už v roce 2015 oznámila plánované otevření svého dalšího obchodu. To mělo proběhnout o rok později, tedy v roce 2016. Z původního termínu v závěru loňského roku však nakonec sešlo. Zákazníci se tak svého vysněného obchodu dočkají až letos.

Pokud jste tedy právě v Singapuru, můžete už tuto sobotu 27. května přihlížet slavnostnímu otevření této jablečné Mekky. A pokud se do Singapuru chystáte až po tomto datu, stejně obchod navštivte. Otevřeno budou mít každý den od 10 do 22 hodin a budou mimo svých produktů nabízet i zajímavé kurzy pro všechny věkové kategorie.

Singapore-Apple-Store-fb

Dnes nejčtenější

.