Zavřít reklamu

Několik měsíců se spekulovalo, zda-li Apple otevře v Kolíně nad Rýnem další oficiální prodejnu Apple Store. Nikdo totiž donedávna přesně nevěděl, co se otevře v rohovém domu, který se nachází v ulici Schildergasse. Zmiňovaná ulice je též označována za nejrušnější ulici v celém Německu, protože každou hodinu touto ulicí projde zhruba 13 000 lidí. Stavba nového Apple Storu byla (jak jsme u Applu zvyklí) tajemná.

V dubnu roku 2015 byly na budově vyměněny klasická skla, za skla černá, aby nikdo neviděl, co se uvnitř děje. Několik týdnů po začernění skel Německý magazín přišel s myšlenkou, že by se mohlo v budově pracovat na novém Apple Storu – bylo tomu tak. V budově kde byla dříve prodejna s oblečením Pohland, budeme nově mít možnost navštívit Apple Store.

Apple v sobotu oznámil, že již zmiňovaná prodejna se otevře už 25. března. Okna jsou sice stále zakrytá, ale německý magazín Macerkopf sdělil několik podrobností, na které se budeme moci těšit uvnitř. Již z výzdoby výlohy je patrné, že se bude jednat o první Německý Apple Store, který bude používat nový design, takže můžeme očekávat alej stromů, velkoplošnou obrazovku či speciální zásuvky v sedačkách. Na to, jak zatím Apple Store vypadá se můžete podívat níže.

apple store nemecko fb

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.