Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Briefcase PRO
Briefcase je aplikace all-in-one pro čtení a správu dokumentů na iPhonu, iPadu a iPodu Touch. Může importovat soubory z fotoaparátu, fotoalb, PC/Macu, e-mailových příloh a řady dalších umístění včetně cloudových úložišť.

[appbox appstore id579224808 oldprice=2,99$]

Life Topix
Aplikace Life Topix vám pomůže udržet pořádek a přehled takřka ve všem, na co si vzpomenete. Zvládne správu kalendářů, projektů a úkolů, kontaktů, digitálního obsahu, financí a řady dalších položek.

[appbox appstore id399076264 oldprice=19,99$]

ToonCamera
Jak proměnit svůj svět v oživlý komiks? S aplikací ToonCamera to jde snadno. Jedná se o aplikaci pro úpravu fotografií a videa, která do vašich snímků a záznamů přidá zábavné komiksové efekty. Svá díla pak můžete lehce sdílet nejen na sociálních sítích.

[appbox appstore id392538848 oldprice=1,99$]

Roam Blocker
Prohlížejte web v jeho čisté a optimalizované podobě. Stačí stáhnout a spustit aplikaci Roam Blocker, která dokáže blokovat načítání videí a obrázků v mobilním webovém prohlížeči Safari.

[appbox appstore id1078352313 oldprice=2,99$]

My.Agenda
Aplikace My.Agenda je výkonný kalendář a organizér zejména pro byznysmeny, podnikatele na volné noze, projektové manažery, ale i řadu dalších vytížených lidí. Nabízí vám zobrazení všech kalendářů, schůzek, seznamů, úkolů i připomínek.

[appbox appstore id619281596 oldprice=2,99$]

Cameraxis
S aplikací Cameraxis můžete vytvářet úchvatná grafická designová díla během několika minut a bez nutnosti jakýchkoliv designérských znalostí. Aplikace je přímo nabitá řadou úžasných fontů, filtrů a řadou dalších funkcí.

[appbox appstore id925547507 oldprice=3,99$]

DayCost
DayCost patří mezi užitečné aplikace, které vám pomohou se správou vašich financí. Snadno můžete registrovat výdaje i příjmy, které se časem naučíte díky aplikace výhodně srovnat, abyste co nejvíce ušetřili.

[appbox appstore id979953415 oldprice=3,99$]

Pixagram
Už nevíte, jak a v čem upravovat své fotografie? Zkuste aplikaci Pixagram pro iOS. Přidávejte jedinečné filtry, efekty i rámečky, a vytvořte ze svých snímků umělecká díla.

[appbox appstore id961656976 oldprice=0,99$]

Pro.Calendar
Aplikace Pro.Calendar je organizérem pro lidi všech profesí a s jakýmkoliv životním stylem. Sjednotí všechny vaše kalendáře, schůzky, to-do seznamy, úkoly a připomínky. Pro.Calendar je zmenšenou verzí programu LifeTopix.

[appbox appstore id863952647 oldprice=0,99$]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.