Zavřít reklamu

V posledních týdnech se objevují různé spekulace o jubilejní vlajkové lodi cupertinské společnosti. Očekává se, že ikonický iPhone 8 (také nazývaný jako iPhone Edition) bude vyroben z hliníku anebo ze skla. Následující fotografie ukazují, jak by mohl osmičkový iPhone vypadat, kdyby byl vyroben ze skla a nerezové oceli. Přední části dominuje displej od okraje k okraji bez rozpoznatelného rámečku. A na zadní straně se žádné Touch ID nenachází, což znamená, že by mohl být integrován pod displej.

Uživatel Benjamin Geskin zveřejnil na Twitteru údajné šasi iPhonu 8. Nicméně není jasné, v jaké fázi výrobního procesu tento model je, protože na zadní části zařízení ještě chybí logo Applu. V zadní části se nachází vertikální duální fotoaparát, ale chybí zde Touch ID pro snímání otisků prstů. Zdá se tedy, že pokud by fotografie skutečně znázorňovaly iPhone 8, potom by Apple integroval biometrický snímač otisků prstů pod displej.

Sluchátko, které se nachází nahoře uprostřed, je téměř neviditelné. Dokonce jsou zde i nepatrné výřezy pro přední kamery, senzor přiblížení a další prvky. Po bocích je znatelná leštěná nerezová ocel, což je odkaz na iPhone 4. I když se očekávalo, že už nebudou tlačítka mechanická, fotografie ukazují, že pravděpodobně zůstanou klasická tlačítka pro ovládání hlasitosti, vypínání mikrofonu a vypínání zařízení. Zásuvka pro SIM kartu se nachází na pravé straně.

Ačkoliv obrázky vypadají skvěle, není stoprocentní, že se skutečně jedná o iPhone 8, který by měl Apple představit na podzim. Spousta zpráv dále naznačuje, že bude zařízení rozpoznávat obličej a bude mít bezdrátové nabíjení, 3GB RAM a 5,8palcový OLED displej s rozlišením 521 ppi. Apple na podzim představí vedle výročního iPhonu i aktualizované verze iPhonu 7 a 7 Plus.

iPhone 8 sasi FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.