Zavřít reklamu

Zajímá vás programování a chcete si popovídat s vývojáři, kteří se starají o web, na který chodí 70 milionů uživatelů měsíčně? Pak je právě pro vás určený druhý Livesport Talk, na který zvou vývojáři z české společnosti Livesport každého, kdo se chce dozvědět víc o tom, jak pracují a jak zvládají velký zájem uživatelů z celého světa. Doručují jim rychlé sportovní zpravodajství. Kromě webu k tomu slouží i aplikace, kterou si stáhlo už téměř 30 milionů uživatelů.

Konkrétně budou lidé z Livesportu povídat například o Node.js, což je nástroj, který využívají už čtyři roky. O své zkušenosti se podělí ve čtvrtek 20. dubna od 17:30 v pražském Hubu na Smíchově. Zvou všechny vývojáře, kteří si s nimi chtějí popovídat o tom, jak zvládají každý měsíc doručovat informace 70 milionům sportovních fanoušků po celém světě.

Setkání je pro zájemce zdarma, ale kvůli omezené kapacitě je třeba se předem registrovat na webu . Můžete tam potkat mimo jiné i Karola Danka, který vede API tým Livesportu, Martina Zadražila, který se stal z PHP programátora plnokrevným Node.js vývojářem.Livesport je ryze česká firma a na trhu působí od roku 2006.

livesport_talk_print_A1

Dnes nejčtenější

.