Zavřít reklamu

Kdysi jsem četl, že fotbal je nejoblíbenější sport na světě, protože nabízí jako jediný situace, při kterých mohou desítky tisíc lidí sedících v pohodlí tribun řvát na 22 zpocených multimilionářů. Pokud se však zajímáte o výsledek nějakého sportovního utkání i v době, kdy nejste přímo na stadionu nebo dokonce na hřišti, je pro vás aplikace LiveSport doslova nutností. Je totiž jedno, zda jste jen pár metrů od stadionu, nebo zrovna surfujete v Karibiku. Stačí mít u sebe iPhone s připojením k internetu. Pak už jen stačí spustit LiveSport a vybrat si sport, který vás zajímá. Okamžitě tak máte přehled o všech zápasech. 

Nejprve vyberete sport a následně ligu, kterou chcete sledovat. Pak již vidíte přehled všech zápasů a pokud se nějaký zapas hraje právě nyní, můžete si jej nechat obratem zobrazit. Před i během každého zápasu máte možnost nastavit si upozornění na každý gól i na konečný výsledek. V reálném čase jste tak informováni o dění ve vámi vybraném zápase/zápasech. V momentě, kdy však otevřete již odehraný zápas, otevírá se vám svět desítek nejrůznějších statistik. Okamžitě tak vidíte nejen to, zda např. Cleveland vyhrál, ale i například důležité statistiky jako úspěšnost střelby, trestné hody, útočné a obranné doskoky nebo i kompletní vývoj skóre po každé změně stavu v daném utkání. Statistiky, které nabízí LiveSport, uspokojí nejen běžného fanouška, ale i náročné sportovní nadšence.

IMG_6302
IMG_6326

Aplikace nabízí neuvěřitelné množství dat z 26 nejoblíbenějších sportů na světě. Díky tomu je možné mít svůj oblíbený tým pod detailním dozorem. Co je však zajímavější, než samotné množství sportovních dat, je jejich zpracování. Aplikace je bleskurychlá a live výsledky se tak načítají i s pomalým připojením zcela okamžitě. Uživatelské rozhraní je zcela intuitivní a promyšlené tak, aby vás zjišťování informací o vývoji jednotlivých zápasů bavilo, nikoli nudilo.

Pokud jste tedy sportovní fanoušek a aplikaci LiveSport ještě nemáte ve svém telefonu, je to pravděpodobně tím, že se o ní dozvídáte až nyní. Aplikaci totiž není co vytknout, snad až na fakt že bez připojení k internetu nemáte možnost LiveSport vůbec načíst a nedostanete se tak ani k přehledu zápasů, které máte v oblíbených nebo k datům, které jste již načetli. Pokud tento detail vývojáři upraví v příští verzi, pak se již bude jednat o skutečně dokonalou aplikaci pro přehled sportovních událostí a výsledků.

IMG_6307
IMG_6308
IMG_6310
IMG_6309

Dnes nejčtenější

.