Zavřít reklamu

Analytička společnosti IHS Markit, Rhoda Alexander, přišla se zajímavými informacemi, které se týkají plánované vlajkové lodi v nabídce iPadů. Nový 10,5″ iPad Pro se prý na konci tohoto měsíce dostane do výroby, která však bude z počátku značně omezená. O nové informace se podělila s magazínem Forbes.

Pokud výroba do konce měsíce začne, pomalu ale jistě můžeme očekávat oznámení o tom, kdy Apple nový iPad Pro představí. Některá média spekulovala o tom, že se tak stane již v březnu. Minulý týden se však žádná konference nekonala a Apple novinky představil jen skrze tiskové zprávy.

Podle analytičky je představení nových iPadů Pro stále reálné pro dubnový termín, ačkoliv prvotní dostupnost bude extrémně omezená. Je dokonce možné, že nové iPady Pro budou k dispozici nejdříve v USA a po mnoha týdnech až pro další země.

Podle dalších zahraničních zdrojů, kterými disponuje server Macrumors, je představení nových iPadů Pro stále naplánováno na jaro. Apple tak má do května času dost. Pokud během příštího týdne započne výroba, po měsíci by mohl Apple disponovat dostatkem kusů pro omezené zahájení prodejů v USA. Mnoho dalších zainteresovaných osob však předpokládá uvedení až na podzim. Že by si Apple na září připravoval mega-keynote s novými iPhony, iPady a Mac(Book)y?

ipad-bezel-free-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.