Zavřít reklamu

Nový červený iPhone 7 je zatím tou nejžhavější novinkou, kterou Apple v letošním roce představil. O její existenci se vědělo již několik týdnů dopředu a jak se zdá, nešlo jen o obyčejný barevný facelift. Zahraniční uživatelé, kteří měli možnost si nový RED iPhone 7 pořádně osahat tvrdí, že se tentokrát finiš Applu opravdu povedl. Vypadá dobře a na dotyk je prý skvělý. V neděli se na YouTube objevilo video, ve kterém je nový červený iPhone 7 vystaven testu poškrábání, a dopadl překvapivě dobře.

Na celý test se můžete podívat níže, červený iPhone však dopadl nečekaně dobře. Kromě plastového vedení antény je celé tělo kovové. Červená barva na něm velmi dobře drží a pokud do telefonu nebudete dloubat nožem, barva vydrží opravdu hodně.

Rozhodně se tak nenaplnily obavy, že bude červený iPhone stejně křehký a citlivý na poškrábání, jako varianta Jet Black. Podle autora testu je červený iPhone vesměs stejně odolný, jako v klasické černé variantě. Druhá polovina testu již tak zajímavá není – pokud vás tedy nezajímají další informace o tom, co to vlastně produkty RED jsou, a pohled na prznění zad iPhonu. Jestli máte na nový iPhone RED spadeno, nemusíte se bát, že by vás čekal stejný osud jako majitele Jet Black variant. Nový červený iPhone 7 je dostatečně odolný a s běžným používáním si hravě poradí.

iPhone 7 RED scratch test

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.