Zavřít reklamu

Kuriózní zpráva se dnes objevila na internetu. Britský server Daily Mail přišel s informací o tom, že se angličan Richard Bull omylem zabil při koupeli, během které manipuloval se svým iPhonem, který byl v tu chvíli zapojený do elektrické sítě a nabíjel se. Nebezpečný iPhone tak má další oběť.

Muž byl zabit elektrickým proudem, který se dostal do vody, ve které se v tu chvíli koupal. Byl na místě mrtvý. Podle koronera byla příčinou smrti neopatrná manipulace s mobilním telefonem, který byl zapojen do elektrické sítě skrze nabíječku. Podle informací vyšetřovatelů je celý případ maximálně možně stupidní.

Richard Bull údajně vel prodlužovací kabel ze svého pokoje, jehož konec měl položený na své hrudi. Na tomto konci byla následně zapojena nabíječka, skrze kterou nabíjel svůj iPhone. Voda se nějakým způsobem dostala do kontaktu s nabíječkou a bylo vymalováno.

Koroner se nechal slyšet, že v rámci tohoto případu zkontaktuje Apple. Co se bude snažit dokázat je ovšem ve hvězdách. Každé malé dítě přece ví, že voda a elektrický proud prostě nejdou dohromady. Jak se zdá, Richarda Bulla toto rodiče nenaučili a stalo se mu to tak osudným. Po tomto incidentu je ovšem možné, že se v krabičkách začne upozorňovat na to, aby se lidé se svými telefony či tablety nekoupali v případě, že je nabíjí…

usb-charger

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.