Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Total Video Converter Pro

Total Video Converter Pro je multifunkčním nástrojem, který pro vás vypálí DVD, převede audio i video obsah, zvládne nahrávat obrazovku, upravovat multimediální soubory a mnoho dalšího. Díky aplikaci můžete provádět převod audio a videosouborů z a do více než dvou set formátů s více než třicetkrát vyšší rychlostí převodu. Mezi nejpopulárnější funkce patří dávkový převod videa a audia do iPhonu, iPadu, iTunes, PS Vita, iMovie či Final Cut Pro, vypalování v SD i HD kvalitě, úprava video i audio souborů, export GIFů z videa nebo přidávání hudby do pozadí.

[appbox appstore id426654691 oldprice=3,99$]

Password Engineer Pro

Password Engineer Pro je utilita, která vám vygeneruje bezpečná, plně přizpůsobitelná hesla. Jedná se vždy o alfanumerické řetězce, jejichž délka může dosahovat až třiceti znaků. Pomocí vlastnoručně doplněných frází si můžete vytvořit hesla, která budou dostatečně dlouhá, bezpečná, a přitom snadno zapamatovatelná. Podmínky pro znaky, které musí jednotlivá hesla obsahovat, si můžete nastavit sami.

[appbox appstore id1170853536 oldprice=0,99$]

Sluggard – Sit Less

Vzpomenete si ještě na své novoroční předsevzetí? Jak znělo? Více se hýbat? Méně sedět? A daří se vám ho plnit? Nikdy není pozdě začít, a aplikace Sluggard vám to usnadní. Pomáhá totiž bojovat s nadměrným sezením, se kterým se potýkají třeba náruživí hráči nebo zaměstnanci kanceláří. Vytvoříte si plán, pomocí kterého vás aplikace pravidelně upozorní, že je na čase si stoupnout a trochu se protáhnout. A nezůstane jen u vstávání – Sluggard nabízí i seznam cvičení, které můžete provádět. Jak rozvrh vstávání, tak cvičení si můžete plně přizpůsobit.

[appbox appstore id1160131071 oldprice=4,99$ ]

Fantastical 2

Kalendář v macOS / OS X je zajisté skvělý. Ale co takhle zkusit něco jiného? Fantastical 2 je navržený speciálně pro macOS a podporuje připomínky z iCloudu. Mezi jeho další funkce patří podpora časových pásem, intuitivní fungování, zobrazování map a možnost přepínání mezi tmavým a světlým vzhledem. Fantastical 2 stále není zrovna nejlevnější záležitostí, se současnou slevou se ale o něm již dá za jistých okolností uvažovat, a rozhodně patří mezi investice, které se vyplatí.

[appbox appstore id975937182 oldprice=49,99$ ]

Slevy her pro Mac na Steamu

Orion: Prelude

[appbox steam simple 104900 oldprice=0,99€ ]

Spider-Man: Shattered Dimensions

[appbox steam simple 231990 oldprice=29,99€ ]

Doom

[appbox steam simple 379720 oldprice=59,99€]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.