Zavřít reklamu

Do dnes bylo posouzení toho jaký jste milenec čistě v rukou vaši partnerky a jak všichni víme, jedná se v tomto případě o zcela subjektivní názor, který se sice dá do jisté míry měřit, ovšem i to čím jej měříme občas dámy předstírají. Společnost British Condoms si řekla, že když už máme kolem sebe vše s přívlastkem smart nebo inteligentní, chtějí také svůj inteligentní produkt. Vtip je v tom, že společnost British Condoms vyrábí kondomy a na světě tak můžeme přivítat první inteligentní kondom. Celá tahle sranda stojí 59,99 Liber, tedy zhruba 2000Kč, ovšem naštěstí se nejedná přímo o kondom, i když jej tak sám výrobce označuje na obalu.

i.Con je totiž kroužek, který si nasadíte a spolu s ním můžete použít jakýkoli kondom vás jen napadne. Kroužek navíc není jen na jedno použití a můžete jej využívat opakovaně. Během sexu pak kroužek zaznamenává nejrůznější věci jako je počet přírazů, rychlost, délka sexu, počet spálených kalorií, průměrnou teplotu kůže, počet poloh a jejich délku a ještě pár zajímavých věcí.

Netuším, zda zrovna tyto věci vypovídají něco o tom, jak byla vaše partnerka spokojena, ovšem ta může také přijít ke slovu a to poté, co synchronizujete přes Bluetooth i.Con s iPhonem a výsledky samozřejmě jak jinak, než že dáte na Facebook. Partnerka pak může vesele komentovat a lajkovat. Otázkou zůstává, zda právě i.Con není jednou z těch věcí u kterých si říct, že lidstvo už je vážně v háji. Celou tuhle srandu si můžete koupit přímo u výrobce na britishcondoms.uk

icondom
i.Con

Dnes nejčtenější

.