Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sketchify
Sketchify nabízí prostou a zároveň efektivní cestu, jak zachytit vaše myšlenky a nápady. Všechna vaše zařízení v reálném čase synchronizují každý tah, který provedete. Vaše práce je organizována do poznámkových bloků, do kterých můžete přidávat nadpisy. Aplikace nabízí pěkné a čisté uživatelské prostředí.

[appbox appstore id642833379 oldprice=“3,99€“]

Voice Recorder PRО
Voice Recorder je praktickou nahrávací aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Aplikace vám umožní nahrávat, editovat nahrávky a možnost konvertovat hlasové nahrávky na text. Aplikace rozpozná více než 44 cizích jazyků a můžete také rozdělovat nahrávky na oddělené fragmenty. Voice Recorder nabízí funkci filtru, který redukuje hluk na pozadí. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id863034645 oldprice=“3,99€“]

Wake N Shake
Nevyhovuje vám defaultní budík, který najdete v iOS? V tom případě vyzkoušejte tuto aplikaci. Wake N Shake je zajímavou budící aplikací. Jedinou možností, jak vypnout budící zvuk, je začít třást se svým iOS zařízením.

[appbox appstore id461785823 oldprice=“0,99€“]

SnapFun Pro
Vezměte svůj iPhone, iPod Touch nebo iPad a začněte zachycovat zajímavé a zábavné snímky. Staňte se hrdinou, darebákem, nestvůrou – prostě čímkoliv, čím jste kdy chtěli být. SnapFun nabízí různorodé kategorie jako Zvířata, Démoni, Cestování, Magie a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1098474749 oldprice=“0,99€“]

TunesFlow
Začněte poslouchat hudbu takovým způsobem, jakým jste si vždycky přáli. Aplikace umožňuje široké přizpůsobení 10 pásmového ekvalizéru, ve kterém si uživatel může vytvářet a ukládat vlastní presety, které může následně používat při přehrávání hudby.

[appbox appstore id700513526 oldprice=“4,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“2,99€“]

Pixagram
Jednoduše vytvářejte ohromující fotografie s aplikací Pixagram a sdílejte je na svých oblíbených sociálních sítích. Přidávejte unikátní filtry, efekty, rámečky a zdokonalujte své snímky.

[appbox appstore id961656976 oldprice=“0,99€“]

Sound Catcher
Sound Catcher je užitečnou aplikací, která okamžitě rozpoznává hudbu, které hraje okolo vás. Stačí stisknout S tlačítko na vašem iPhonu, iPadu, iPodu Touch a aplikace vám vyhledá název písně, jméno hudebníka a také text dané písničky. Navíc se Sound Chatcher si můžete vyhledávat videa a alba konkrétních hudebních umělců.

[appbox appstore id866034228 oldprice=“2,99€“]

Windy
Potřebujete si oddechnout a odvést svou pozornost od každodenních starostí? Windy je ideální aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci. Můžete zvolit z velkého množství rozličných přírodních zvuků jako např. déšť, řeka či zpěv ptáků, které vám pomohou usnout či jen tak relaxovat.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“1,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny nabízí 5 odlišných postav a 100 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“1,99€“]

Cardinal Land
Cardinal Land je originální geometrická puzzle hra se vzdělávacím záměrem. Vaším úkolem je spojit barevné kusy odlišných tvarů do zvířecích obrázků. Ale musíte si pospíšit, jelikož pokud chcete získat všechny hvězdy, tak musíte dokončit úkol do 30 sekund. Ze začátku to vypadá opravdu jednoduše, ale s rostoucí úrovní uvidíte sami.. Cardinal Land nabízí sedm kontinentů a více než 80 unikátních levelů s krásnými zvířaty a další levely budou přibývat.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“0,99€“]

aapp pexels-photo-193004

Dnes nejčtenější

.