Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Simpler Pro
Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“4,99€“]

Listify
Listify je prostou a zároveň elegantní aplikací, díky které můžete vytvářet různorodé seznamy (úkoly, které musíte udělat, seznamy na dovolenou, nákupní seznamy, místa, které chcete navštívit a mnoho dalšího). Využití je limitované pouze vaší představivostí. Aplikace nabízí přehledné uživatelské prostředí a možnost synchronizace všech iOS zařízení.

[appbox appstore id434517537 oldprice=“2,99€“]

Thunderspace 5k
Thunderspace 5k vám přináší revoluční a vzrušující zážitek a také vám přinese klid do vašeho zaneprázdněného života. Aplikace vám přináší psychoakustické 3D audio pro, 2 fantastické bouřky, simulátor blesků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“0,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého a slovenského jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

Mail2Widget
Mail2Widget je pratickým widgetem, který vám opravdu zjednoduší práci s vaším emailem. Umožňuje prohlížet a spravovat přijaté zprávy přímo z notifikačního centra. Widget podporuje Gmail a další emailové účty.

[appbox appstore id1003369713 oldprice=“0,99€“]

Tomato One
Tomato One je jednoduchá aplikace, která zvýší vaší osobní produktivitu za pomocí techniky Tomato. Potřebovali byste se lépe soustředit na vaší denní práci? Chtěli byste mít svého osobního časového trenéra? Začněte využívat Tomato One a sami uvidíte, jak se postupně zvyšuje vaše produktivita.

[appbox appstore id1157357117 oldprice=“0,99€“]

Databit
Databit je velmi prostou aplikací, která sleduje vaši spotřebu mobilních dat. Stačí otevřít aplikaci nebo si rychle zkontrolovat stav prostřednictvím widgetu a máte jasno. Automaticky resetuje data v den fakturace. Databit podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1052616692 oldprice=“1,99€“]

Treasure Seekers
Připojte se k Nelly a jejímu mladšímu bratrovi Tommymu při odhalování rodinného tajemství během vzrušujícího dobrodružství. Nelly vždy snila o tom, že najde ukrytý poklad, který její pirátská prapraprababička ukryla před mnoha lety. Rodiče Nelly a Tommyho nechají své děti doma na pár dní a náhle Tommy zmizí. Prvním krokem k nalezení pokladu je právě nalezení bratra. První verze hry je pro iOS zařízení a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id388932618 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id388932738 oldprice=“4,99€“]

[Steps]
 Ve hře [Steps] budete používat své prsty, abyste mohli projít po určitých cestách, na kterých se objevují různé objekty a mají odlišné barevné schémata. Budete získávat jedinečné  zkušenosti díky tomu, jak se po nich budete procházet. Po cestě budete sbírat nějaké pohlednice. Užijte si zábavu se svými prsty na cestě.

[appbox appstore id706979973 oldprice=“0,99€“]

newapps pexels-photo-249324

Dnes nejčtenější

.