Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ScanBee
Díky aplikaci ScanBee se z vašeho iPhonu rychle stane přenosný skener. Umožní vám naskenovat dokumenty a promění je ve vysoce kvalitní PDF soubory. Tyto PDF soubory poté můžete sdílet emailem. ScanBee vám rychle naskenuje velké množství dokumentů do jednoho PDF souboru a automaticky detekuje okraje dokumentů.

[appbox appstore id799355420 oldprice=“2,99€“]

iSchool
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Camera Pic 360
Camera Pic 360 je skvělou aplikací na rychlou a snadnou editaci vašich fotografií. Během okamžiku jakékoliv fotografii dodá profesionální vzhled.

[appbox appstore id877767959 oldprice=“1,99€“]

Unito
Unito představuje novou cestu, jak lehce konvertovat jednotky. Jediné, co musíte udělat, je si vybrat jednotku a scrollovat doleva či doprava pro rychlé konvertování.

[appbox appstore id933623531 oldprice=“0,99€“]

IDEAZ
Stalo se vám, že jste dostali skvělý nápad, okamžitě jste sahali po iPhonu, spouštěli nejbližší poznámkovou aplikaci, napsali svůj nápad a další týden jste si nemohli vzpomenout, co znamenal váš ,,miliónový nápad“ a do jaké aplikace jste to vlastně napsali? Pro takové lidi byla vytvořena aplikace IDEAZ. Aplikace vám pomůže ukládat a organizovat vaše skvělé nápady na jednom místě. Prostřednictvím pár jednoduchých gest můžete přidávat nové nápady, ukládat je nebo je sdílet.

[appbox appstore id657229767 oldprice=“0,99€“]

Use Your Handwriting
Máte už plné zuby klasické klávesnice a chtěli byste raději psát s pomocí prstu? Pokud ano, tak se vám bude líbit tato aplikace. Use Your Handwriting umožní vašemu prstu psát rychlé poznámky, seznamy a zprávy na iPhonu nebo iPadu. Unikátní mechanismus simuluje klasický rukopis. Gold verze je bez reklam a podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id346201546 oldprice=“19,99€“]

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena pro všechna iOS zařízení. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci. Net Master podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

Acrobird
Acrobird je super návykovým, vyzývavým a plně animovaným cirkusovým dobrodružstvím s hromadou složitých fyzických puzzlů. Využijte skvělé nástroje a animované cirkusové postavy, abyste dokázali vyřešit každý level. Přemýšlejte a vyhýbejte se bombám, lvům a medvědům. Pokud hledáte hru pro chvíle, kdy na něco/někoho čekáte, tak určitě s Acrobird neuděláte chybu.

[appbox appstore id1070984292 oldprice=“0,99€“]

Moto Hero
Moto Hero vám přináší nekonečnou jízdu na motorce. Samozřejmě je prostředí pokaždé odlišné. Nakloňte své iOS zařízení, abyste různě nakláněli svojí motorku. Ovládání je naprosto jednoduché: při dotyku obrazovky na pravé straně motorka zrychlí, dotkněte se levé strany, abyste začali brzdit a při současném dotyku pravé i levé strany skočíte.

[appbox appstore id574246571 oldprice=“1,99€“]

apps 27067752_1474027828326

Dnes nejčtenější

.