Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

1Blocker
1Blocker je rychlou a velmi účinnou aplikací, která blokuje obtěžující obsah v Safari. Aplikace nabízí 38 000 předinstalovaných bloků, které si můžete uzpůsobit podle svého. Můžete také využít jakýsi bílý seznam webových stránek, na kterých vám rozšíření webu nevadí. Vytvořte si svá vlastní pravidla pro blokování obsahu webových stránek. Díky aplikaci bude vaše spotřeba mobilních dat rozhodně nižší.

[appbox appstore id1107421413 oldprice=”4,99€”]

Photo Squeezer
Photo Squeezer je profesionálním kompresovačem vašich fotografií. Aplikace umí zredukovat velikost vašich fotografií formátu PNG, JPEG a GIF, aniž by snímky ztratily na své původní kvalitě. Můžete optimalizovat všechny vaše fotografie a ušetříte tak mnoho místa na vašem disku či webové stránce.

[appbox appstore id704083918 oldprice=”6,99€”]

ImageViewer
ImageViewer je výkonný foto-prohlížeč a video/audio přehrávač. Za pomocí aplikace můžete prohlížet video, obrázky a audio archivy, aniž byste je museli doopravdy extrahovat. Aplikace podporuje více než 20 formátů archivů (RAR, 7z,ISO, CAB, Zip, StuffIt, Lzma, Tar, Gzip, Bzip2, PAX a mnoho dalších).

[appbox appstore id771344738 oldprice=”4,99€”]

Super Denoising
Každý, kdo fotí, tak čas od času potřebuje právě tuto aplikaci. Super Denoising umožní zlepšit kvalitu vašich fotografií. Jedná se o výkonný a profesionální nástroj pro redukci šumu, zvládnutí zrnitosti snímků a vylepšení podexponovaných fotografií.

[appbox appstore id1016781856 oldprice=”4,99€”]

The Sims™ 2: Pet Stories
Pokud máte rádi klasickou hru The Sims 2, tak pro vás máme jednu zlevněnou verzi této hry. Pet Stories umožní vašim Simíkům trénovat a starat se o rozkošná a nevyzpytatelná zvířata. Zkuste vyhrát první místo na místní zvířecí výstavě nebo na agility. Také je velmi důležité, aby se vaši Simíci naučili rozsáhlou škálu zvířecích povah a uměli si s nimi poradit. Můžete si vytvořit svého nového Simíka a vybrat pro něj skvělé zvíře (na výběr máte 70 psích plemen a 30 kočičích plemen) a postupně plňte jejich přání a touhy. Nezapomeňte si přečíst systémové nároky.

[appbox appstore id1048232498 oldprice=”19,99€”]

Botanicula
Botanicula je naprostou herní klasikou, kterou snad zná opravdu každý, ale nedovolím si ji do výčtu aplikací nedat, jelikož třeba zrovna ji někdo nezná a to bych si neodpustila. Botanicula je naprosto perfektní hra, která je plná dobrodružství a zajímavých prvků, které potěší dokonce i vaše oko. Ve hře najdete pět kamarádů, kteří jsou maličcí stromoví tvorečci, kteří jsou na cestě, aby zachránili poslední semínko z jejich domovního stromu, který byl napadený zlými parazity. Botanicula nabízí více než 150 detailně zpracovaných lokací, které musíte prozkoumat, stovky zábavných a milých animací, velké množství ukrytých bonusů a mnoho dalšího. Recenzi Botanicula najdete přímo zde.

[appbox appstore id517309256 oldprice=”9,99€”]

Jade Empire
Ponořte se do epické cesty s fascinujícími postavami napříč krásným, fantastickým světem, který je inspirovaný mýty a legendami starodávné Číny. Pochmurné události narušily klidnou harmonii izolovaných bojových umění a zakreslily vás do příběhu odhalující drama, dobrodružství a akční prvky. Podrobní následovníci a další nehratelné postavy obohacují dobrodružství tím, že vytvářejí komické scény, soupeření, flirtování a nepřátelství. Konfrontujte divoké psance, zlé kouzelníky, démonické inkarnace a další odporné padouchy, kteří chrání nejtemnější tajemství Jade Empire.

[appbox appstore id1099295860 oldprice=”9,99€”]

The Sims™ 2: Life Stories
Pokud máte rádi klasickou hru The Sims 2, tak pro vás máme jednu zlevněnou verzi této hry.

[appbox appstore id1048231804 oldprice=”19,99€”]

BioShock Infinite
BioShock Infinite dosadí hráče do bot U.S. veterána, který se stal žoldákem Bookerem DeWittem. Zadlužil se špatným lidem a DeWitt má pouze jednu příležitost, aby dal vše do pořádku. Musí zachránit Elizabeth, záhadnou dívku uvězněnou od dětství v létajícím městě Columbia. Booker a Elizabeth jsou nuceni věřit jeden druhému při útěku na svobodu. Společně se učí využívat rozšiřující arzenál zbraní a schopností během soubojí v oblacích. Pomůžete jim?

[appbox appstore id658448783 oldprice=”29,99€”]

Machinarium
Machinarium je naprostou skvělou záležitostí, kterou snad zná úplně každý uživatel. Machinarium je point-and-click adventura, která byla vytvořena v českém studiu Amanita Design, které má za sebou další výborné hry, např. Botanicula a Samorost 1-3. Hra nabízí famózní grafiku a atmosférickou hudbu, která vás vtáhne do děje hry. V případě, že si aplikaci stáhnete a zahrajete, brzy pochopíte z jakého důvodu hra obdržela řadu ocenění. Lehkou recenzi Machinarium najdete zde.

[appbox appstore id423984210 oldprice=”9,99€”]

LIMBO
Velmi zajímavá hra, která vás naprosto pohltí svou temnou a znepokojivou atmosférou. LIMBO vypráví příběh chlapce, který chce zoufale odhalit, co se stalo s jeho sestrou. Jestliže mu chcete pomoci, tak musíte projít různými hádankami, hledat předměty ve stínech a objevit různé nápovědy. Pokud chcete vyzkoušet něco jiného nebo nového? Chcete objevit svět, který za to stojí? Zkuste LIMBO!

[appbox appstore id481629890 oldprice=”9,99€”]

The Last Tinker
The Last Tinker je barevnou akční adventurou, ve které se zúčastníte dobrodružství, které probíhá ve světě, který je vystavěn na kreativitě, emocích a spolupráci. Temná síla The Bleakness se bohužel v našem městě vynořila a usiluje o rozervání barev a vycucnutí veškeré radosti a života z tohoto krásného světa. Pomožte našemu hlavnímu hrdinovi nastolit pořádek a rovnováhu ve světě.

[appbox appstore id952327305 oldprice=”19,99€”]

Civilization V
V Civilization IV si můžete vyzkoušet vládnout a postupnou tvorbu vlastního odkazu díky tomu, jak povedete svou civilizaci. Zavádějte nové technologie, provádějte diplomacii nebo dokonce veďte válku, aby se rozrostla vaše společnost a staňte se nejsilnějším vůdcem světa. Nezapomeňte zkontrolovat systémové požadavky.

[appbox appstore id439924718 oldprice=”29,99€”]

Hero of the Kingdom
Žili jste spokojený a poklidný život na vaší malé farmě spolu se svým otcem. Jednoho slunečného dne se váž život naprosto změnil. Zákeřní bandité přepadli váš domov a spálili ho. Váš otec se pohřešuje. Temnota padá přes celou zemi a vy se chystáte na nebezpečnou cestu na místa, která neznáte. Musíte překonat svůj strach a nalézt svého otce. Tenhle strhující zážitek bude vaším životním dobrodružstvím. V této hře prozkoumáte obrovskou část své země, potkáte mnoho osob, budete lovit zvířata, sbírat bylinky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1157942219 oldprice=”5,99€”]

The Sims™ 2: Castaway Stories
Jste milovníci klasické hry The Sims 2? Pokud ano, tak vám možná uděláme radost, jelikož The Sims 2: Castaway Stories je k dispozici za zvýhodněnou cenu. Pomozte svému Simíkovi vybudovat život znovu úplně od nuly. Překonejte přírodní síly, které vám následně pomohou, abyste přežili a stali se jedinečnými trosečníky a zároveň začněte odhalovat stopy, které vás přivedou zpět do civilizace. Vybudujte přístřešky, vytvořte praktické předměty a objevte mnoho zajímavých pokladů a starověkých tajemství, která jsou ukryta hluboko v džungli. Vytvořte nový život pro vaše Simíky na nezmapovaném ostrově v The Sims 2: Castaway Stories.

[appbox appstore id1048232504 oldprice=”19,99€”]

Samorost 3
Samorost 3 kombinuje explorační adventuru a puzzle hru, která pochází od tvůrců Machinaria a Botaniculi – Amanita Design. Samorost 3 sleduje podivného trpaslíka, který využívá kouzelnou flétnu, aby cestoval napříč vesmírem při hledání svého tajemného původu. V této hře můžete navštívit jedinečné a mimozemské světy, které překypují barvami, stvořeními a překvapeními, která čekají na objevení. Samorost 3 nabízí krásnou výtvarnou stránku, zajímavou hudbu a zvuky. Recenzi na tuto herní pecku najdete zde.

[appbox appstore id1090881011 oldprice=”19,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Sid Meier’s Civilization® VI
[appbox steam simple 289070 oldprice=“59,99€“]

Deponia
[appbox steam simple 214340 oldprice=“19,99€“]

Serious Sam VR: The First Encounter
[appbox steam simple 552450 oldprice=“36,99€“]

apps macbook_2015_lifestyle_48_thumb

Dnes nejčtenější

.