Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Deckset
Deckset je novou a především snadnou cestou, jak vytvářet prezentace. Otevřete si svůj oblíbený textový editor, sepište si své myšlenky a Deckset je promění na krásnou prezentaci. Přestaňte se zabývat designem slidů a plně se soustřeďte na své nápady.

[appbox appstore id847496013 oldprice=“29,99€“]

Org Chart Designer
Org Chart Designer vám umožní snadno vytvořit profesionálně vypadající grafy a diagramy. Aplikace nabízí intuitivní funkci přetahování, podporuje různé tvary, boxy na text, linie, šipky, obrázky a další. Samozřejmostí je velká nabídka různých druhů písmen a barev. Svou práci můžete exportovat do různých formátů: PDF, JPG, PNG.

[appbox appstore id957020002 oldprice=“29,99€“]

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu JPG. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

[appbox appstore id661170326 oldprice=“0,99€“]

Backgrounds
Backgrounds je fajnovou aplikací pro všechny uživatele Macu, kteří chtějí mít pozadí svého Macu více atraktivní, stylové a dynamické. Vaše plocha může být doopravdy zajímavá, poutavá a užitečná s 6 tématy: iTunes, Parallax, Video, Quartz, System a Time. Aplikace zahrnuje systémový widget, který monitoruje CPU a využití sítě.

[appbox appstore id808501572 oldprice=“2,99€“]

Housekeeper
Tato aplikace slouží k organizaci vašeho domu, bytu a předmětů uvnitř. V každém domě/bytu můžete vytvořit jednotlivé místnosti jako obývací pokoj, jídelna, koupelna apod. Můžete také ovládat jednotlivé předměty, ke kterým můžete připojit obrázky, návody, výrobce, cenu a další. Housekeeper také obsahuje automatický výpočet celkové částky a další užitečné funkce.

[appbox appstore id792071025 oldprice=“4,99€“]

Notability
Notability je výkonnou a zároveň překvapivě jednoduchou aplikací, která vám pomůže zapisovat své poznámky, zachytit nápady, opatřit poznámkami PDF a nahrávat audio během přednášek a schůzek. Skicujte a pište za pomocí různých fontů a stylů. Své poznámky můžete lehce sdílet přes email, AirDrop, Dropbox, Google Drive a další. ICloud automaticky synchronizuje všechny poznámky z iPadu, iPhonu a Macu.

[appbox appstore id736189492 oldprice=“9,99€“]

Eventide
Vstupte do kouzelného světa slovanských mýtů. Slavná botanička obdrží alarmující pozvánku od své babičky, která je správkyně parku. Bohužel je její babička unesena záhadným Borutem. Pusťte se do hledání vzácné rostliny, zachraňte babičku a záhadná stvoření, která žijí mírumilovně v Heritage Park. Odhalte ďábelské plány Boruta a zmařte je co nejdříve.

[appbox appstore id1045379011 oldprice=“6,99€“]

Iron Heart
Bojujte proti bezcitné ocelové armádě a dokažte svou odvahu v bouři ohně a páry. Horda útočníků se formuje z nitra Země, aby zotročili lidstvo na povrchu. Iron Heart je strategická hra, která prověří vaše taktické a bojové schopnosti. Iron Heart vám nabízí 12 různých mechanických protivníků, rozličné taktické možnosti, 3 epizody a 60 levelů s různou obtížností.

[appbox appstore id979926394 oldprice=“4,99€“]

Fairy Tale Mysteries
Žil byl jeden muž, který obcházel města s písněmi a básničkami a v každém městě zajal mnoho duší dětí. Tento příběh se vyprávěl po mnoho generacích. A bohužel každý příběh má začátek pravdivý. Nyní nové zlo navštívilo město Arbourshire a děti se opět začaly postrádat. Záhadné loutkové divadlo vypadá jako centrum těchto únosů. Vám byla přidělena první mise jako vyšetřovateli Bratří Grimmů, je tedy zcela na vás, abyste našel cestu, jak porazit zločince a přivedl děti zpět. Sledujte stopy po kouzlech, abyste vyhledali kouzelníkovo slabé místo, porazte ho a přiveďte zpět všechny, které se ztratily.

[appbox appstore id1065771269 oldprice=“6,99€“]

Samorost 3
Samorost 3 kombinuje explorační adventuru a puzzle hru, která pochází od tvůrců Machinaria a Botaniculi – Amanita Design. Samorost 3 sleduje podivného trpaslíka, který využívá kouzelnou flétnu, aby cestoval napříč vesmírem při hledání svého tajemného původu. V této hře můžete navštívit jedinečné a mimozemské světy, které překypují barvami, stvořeními a překvapeními, která čekají na objevení. Samorost 3 nabízí krásnou výtvarnou stránku, zajímavou hudbu a zvuky. Recenzi na tuto herní pecku najdete zde.

[appbox appstore id1090881011 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Assassin’s Creed 2 Deluxe Edition
[appbox steam simple 33230 oldprice=“9,99€“]

Hitman: Absolution™
[appbox steam simple 203140 oldprice=“19,99€“]

Tropico 4: Steam Special Edition
[appbox steam simple 57690 oldprice=“14,99€“]

Sky Force Anniversary
[appbox steam simple 355050 oldprice=“9,99€“]

Anna’s Quest
[appbox steam simple 327220 oldprice=“159,99€“]

apps macbook_air_uhd

Dnes nejčtenější

.