Zavřít reklamu

Již několik dní si můžeme na webu prohlížet fotografie, číst první dojmy a recenze a sledovat různá unboxing videa těch šťastlivců, kterým již přišel jejich nový MacBook Pro s Touch Barem. Všechny pojilo jediné, tedy kromě nově nabytého notebooku, a to že se většinou jednalo o občany USA. Do spojených států totiž proudila první várka předobjednaných MacBooků. Nyní ovšem přišla řada i na Evropu a první evropští zákazníci se tak mohou radovat. Počínaje dnešním dnem si své notebooky převzalo od kurýrů mnoho zákazníků na starém kontinentu. 

Pokud jste si objednali nový MacBook Pro s Touch Barem krátce po Keynote, nové zařízení by vám mělo být doručeno ještě tento týden. Čím déle jste s nákupem otáleli, tím déle budete logicky čekat. První evropské objednávky se však, počínaje dnešním dnem, začínají naplňovat. Je také možné, že se termíny dodání budou posouvat směrem dopředu. Pokud tedy na MacBook Pro s Touch Barem čekáte, doporučuji sledovat informace o objednávce.

První indícií, že se s vaší objednávkou něco děje je, že vám Apple strhne peníze z účtu. Počínaje tímto okamžikem se váš MacBook dává do pohybu a přebírá jej přepravní služba. V redakci také na jeden 13″ MacBook Pro s Touch Barem čekáme, náš termín dodání je v první polovině prosince. Do vánoc se tu tedy objeví i naše první dojmy a recenze.

macbook-pro-fb-7

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.