Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MP3 Music Converter
Nyní můžete konvertovat MP3 a další hudební formáty s aplikací MP3 Music Converter. Aplikace podporuje M4R, WMA, WAV, OGG, AC3, ALAC, WMV, FLAC, AIFF a další. Můžete také konvertovat video soubory na MP3 a další hudební soubory. Aplikace nabízí také řadu editačních funkcí, které vám pomohou s rychlou úpravou hudebních souborů.

[appbox appstore id942568098 oldprice=“2,99€“]

Patina
Patina je krásnou a prostou malovací aplikací pro váš Mac. Chtěli byste něco podobného jako klasické Malování od Microsoftu? Patina je funkční a jednoduchou aplikací, která vám nabídne volnou ruku v malování. Aplikaci můžete také využít jako základní editovací nástroj pro vaše snímky – přetočení, přizpůsobení velikosti, oříznutí, konvertování na jiné formáty a další.

[appbox appstore id1136096513 oldprice=“14,99€“]

Beautiful Backup 2
Máte obrovské množství fotek a videí? Máte mnoho duplikovaných souborů a velké množství zálohovaných dat? Chtěli byste vytvořit jednu jednoduchou a přehlednou zálohu dat z celé vaší sbírky fotografií a videí? Beautiful Backup 2 je praktickou aplikací, která vám se vším pomůže. Aplikace dokáže pečlivě organizovat fotografie a videa do hierarchické složkové struktury. Aplikace také umí eliminovat duplikované soubory, změnit velikost snímků a videí na vámi vybranou velikost, vytvářet archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1118583560 oldprice=“14,99€“]

After Refocus
After Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“8,99€“]

Outline
Outline je intuitivní aplikací na psaní poznámek s praktickou strukturou připomínající opravdový papírový poznámkový blok. Outline je perfektní aplikací pro studenty, učitele, lékaře, právníky, exekutury a kohokoliv, jehož denní život zahrnuje rozsáhlé psaní poznámek jakéhokoliv druhu.

[appbox appstore id604802021 oldprice=“39,99€“]

City France
Máme tu nějakého milovníka francouzské hudby? V případě, že tu někdo takový je, tak ho rozhodně potěšíme, jelikož dnes je zlevněná City France, což je aplikace, která vám nabízí výběr z francouzských populárních rádií.

[appbox appstore id962010028 oldprice=“2,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Don’t Starve
[appbox steam simple 219740 oldprice=“14,99€“]

Tomb Raider: Anniversary
[appbox steam simple 8000 oldprice=“8,99€“]

Shank
[appbox steam simple 6120 oldprice=“9,99€“]

Tomb Raider
[appbox steam simple 203160 oldprice=“19,99€“]

Don’t Starve Together
[appbox steam simple 322330 oldprice=“14,99€“]

apps OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes nejčtenější

.