Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Any MOD Converter
Any MOD Converter je skvělým TOD/MOD konvertovačem pro uživatele zařízení Sony, JVC a Panasonic. Aplikace vám pomůže rychle a jednoduše konvertovat MOD na MP4/AVI/WMV/MOV/MPEG/MKV/FLV a další populární video formáty, aniž byste ztratili na původní kvalitě videa a audia. Any MOD Converter dokáže konvertovat MOD na iPad (iPad 4, iPad mini), iPhone (iPhone 5), iPod, Samsung Galaxy řada, Nexus řada a další tablety a mobilní zařízení se systémem Android či Windows. Aplikace také dokáže převést videa do editovacích softwarů (Movie, FCP (Final Cut Pro), FCE (Final Cut Express), Avid, Adobe Premiere a do řady dalších.

[appbox appstore id621292574 oldprice=“17,99€“]

Power On Time
V případě, že byste rádi věděli kolik času uběhlo od té doby, co jste počítač zapnuli, tak je Power On Time dělaná přímo pro vás. Aplikace zobrazí čas přímo v menu bar.

[appbox appstore id1134653998 oldprice=“0,99€“]

Batch Photo Editor
Batch Photo Editor je snadno použitelnou aplikací, která vám pomůže přidávat obrázky, text i vodoznak na všechny vaše fotografie. S aplikací můžete měnit velikost, otáčet, přizpůsobit barvy a aplikovat různorodé efekty na tisíce fotek prostřednictvím jednoho kliknutí.

[appbox appstore id733743097 oldprice=“7,99€“]

Housekeeper
Tato aplikace slouží k organizaci vašeho domu, bytu a předmětů uvnitř. V každém domě/bytu můžete vytvořit jednotlivé místnosti jako obývací pokoj, jídelna, koupelna apod. Můžete také ovládat jednotlivé předměty, ke kterým můžete připojit obrázky, návody, výrobce, cenu a další. Housekeeper také obsahuje automatický výpočet celkové částky a další užitečné funkce.

[appbox appstore id792071025 oldprice=“9,99€“]

Batman: Arkham Asylum
Sestupte do jádra duševně chorého zločince – Jokera, který se zmocní kontroly nad Arkham Asylum a spustí svůj ďábelské spiknutí. Chovanci byli osvobozeny a je zcela na Batmanovi, aby vnesl řád do naprostého chaosu. Využijte jeho bojové schopnosti, abyste zmařili jeho kruté plány.

[appbox appstore id469363039 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Dungeon Rushers
[appbox steam simple 429620 oldprice=“14,99€“]

Shadow Warrior Classic Redux
[appbox steam simple 225160 oldprice=“9,99€“]

Hive
[appbox steam simple 251210 oldprice=“9,99€“]

Khet 2.0
[appbox steam simple 312720 oldprice=“9,99€“]

Knee Deep
[appbox steam simple 371300 oldprice=“19,99€“]

www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.