Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“4,99€“]

Timenotes
Timenotes je užitečnou aplikací, která vám umožní vytvářet události na vašem iOS zařízení a automaticky aplikace odpočítává čas. Aplikace počítá roky, dny, hodiny, minuty a dokonce sekundy, které vás dělí od vámi zadaných událostí.

[appbox appstore id378271224 oldprice=“0,99€“]

Steal Photo
Chcete se pobavit na účet své rodiny či přátel? Výborně, Steal Photo vám s tím určitě pomůže. Vaše oběť si bude myslet, že vás pouze fotí, ale aplikace zároveň aktivuje přední i zadní fotoaparát, takže také vyfotí vašeho fotografa. Nemusíte se bát, aplikace vás doopravdy vyfotí, takže oběť nepojme žádné podezření.

[appbox appstore id451521058 oldprice=“0,99€“]

Aerium
Aerium je dalším skvělým doplňkem pro vaše iMessage. S plynulými animacemi je Aerium for iMessage naprosto přehlednou a efektivní aplikací pro sdílení informací o počasí. Stává se vám, že vám někdo napíše, jaké je počasí ve vašem městě? Aplikace nabízí unikátní popis počasí, bohužel zatím jen v angličtině. Aplikace podporuje ºC i ºF.

[appbox appstore id1154510165 oldprice=“0,99€“]

ShakeCount
ShakeCount je zajímavě pojatou aplikací, která vám umožní počítat za pomocí zatřesením iPhonu, takže nemusíte sledovat obrazovku během počítání.

[appbox appstore id741689895 oldprice=“1,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“1,99€“]

File Manager
Aplikace promění váš iPhone či iPad na virtální USB disk a umožní vám snadno převádět jakýkoliv soubor mezi iOS zařízením a Macem. Převeďte rychle a jednoduše fotky, videa, dokumenty a další soubory. Aplikace nabízí také heslovou ochranu vašich souborů.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

Photo Collage Lab
S Photo Collage Lab můžete začít přidávat krásnou typografii, strhující filtry, zajímavé efekty, samolepky a různé tvary na vaše snímky a lehce je sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1114630452 oldprice=“1,99€“]

Minibudget
S Minibudget si můžete velmi snadno založit finanční rozpočet a postupem času zaznamenávat své výdaje do různých kategorií. Díky Minibudget bude velmi pohodlné řídit váš rozpočet a budete mít naprostý přehled o svých financích.

[appbox appstore id1023219926 oldprice=“1,99€“]

2Do
Aplikace 2Do přináší naprosto odlišný přístup ve spravování a řízení každodenních úkolů. Tato aplikace se vyznačuje velmi jednoduchým uživatelským rozhraním a rozsáhlými možnostmi.  Nabízí například vytvoření úkolu prostřednictvím emailu, dále poskytuje možnost uzamknout si jednotlivé listy s úkoly či rovnou celou aplikaci. Aplikace podporuje Apple Watch, multitasking pro iPad a 3D Touch.

[appbox appstore id303656546 oldprice=“14,99€“]

My Tiny Heroes
Ovládejte své hrdiny a bojujte proti síle temnoty v této inovativní RPG. Země začala být před mnoha lety ovládána orky a dalšími ďábelskými stvořeními. Lidé jsou úplně poslední na žebříčku hierarchie a stále doufají v lepší časy a na někoho, kdo je zachrání. Přijďte to vyzkoušet, třeba čekají právě na vás – osvoboďte lidi od tyranie orků. Buďte hrdina!

[appbox appstore id962326014 oldprice=“0,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

Recenze uživatele:
,,Fakt dobrá hra, doporučuju hrát se sluchátkama.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?

[appbox appstore id479907900 oldprice=“1,99€“]

hocus.
hocus. je krásnou minimalistickou hrou, která přináší 85 levelů, které prověří vaše logické myšlení. Zajímavé je, že můžete sami vytvářet levely a poté je sdílet.

[appbox appstore id1030548464 oldprice=“0,99€“]

apps 27067752_1474027828326

Dnes nejčtenější

.