Zavřít reklamu

Apple ve středu v podvečer rozeslal zahraničím médiím pozvánky na svou konferenci „hello again“, kde představí aktualizované počítače Mac, včetně nového MacBooku Pro. Na oficiální stránce eventu se doposud nacházela jen pozvánka a možnost přidat si konferenci jako událost do kalendáře. Nyní Apple stránku aktualizoval a přidal i informaci, která nám potvrzuje, že společnost bude celou konferenci streamovat.

Konference začne ve čtrtek 27. října v 19:00 našeho času a živé streamování naleznete přímo na této stránce. Stejně jako u minulých akci, i tentokrát Apple použije svou HTTP technologii živého streamování, která vyžaduhe iPhone, iPad nebo iPod touch se Safari v iOS 7 a novějším nebo Mac se Safari 6.0.5 a novějším a se systémem OS X Mountain Lion a novějším.

Konferenci ale bude možné opět sledovat i na Windows 10 v prohlížeči Microsoft Edge. Stejně tak si můžete představování nových Maců užít na své televizi, tedy pokud máte druhou nebo třetí generaci Apple TV se softwarem 6.2 nebo novějším, na které se během příštího týdne objeví potřebná aplikace. Sledovat konferenci samozřejmě můžete i na nejnovější Apple TV 4 (2015), a to konkrétně v aplikaci Apple Events.

Pokud budete chtít událost sledovat na tabletu nebo smartphonu s Androidem, případně na PC se starší verzí Windows, pak stačí počkat na náš návod, který v dohledné době zveřejníme.

hello-again-stranka
hello-again-mac-fb

Dnes nejčtenější

.