Zavřít reklamu

Společnost Apple buduje a to hned na několika frontách. Výsledky technického budování máme možnost pozorovat každý rok, ovšem společnost se realizuje také v budování obrovských nemovitostí. Apple Campus 2 zná již víceméně každý – kolosální produkt, který má být hlavní centrálou Applu a který by měl být hotový do konce letošního roku. Jak Campus 2 vypadá, se můžete podívat zde.

Cupertino ovšem zdaleka není jediným místem, kde společnost staví nebo na dostavění čeká. Obrovský projekt se také rýsuje ve Velké Británii, kde právě probíhá gigantická rekonstrukce kampusu, která přijde na více než 17 miliard dolarů. Ale bude to stát za to.

V roce 2021 by se měl otevřít nový anglický kampus Applu. Zajímavostí na tom je, že se celý projekt rozkládá na místě současné Battersea Power Station. Ano, jedná se o vysloužilou továrnu, která byla Applem vybrána pro vznik jednoho z největších mimo amerických sídel společnosti. V galerii níže se můžete podívat, jak by měl celý projekt ve výsledku vypadat.

Apple nebude jedinou společností, která zde bude pobývat, ale bude tím hlavním nájemcem. Mělo by se totiž částečně jednat také o komerční centrum, odpočinkové centrum a bude zde i několik luxusních bytů. Apple si zde zabere zhruba 40% všech kancelářských prostor, ve kterých by mělo pracovat kolem 1400 zaměstnanců. Celková kapacita komplexu by pak měla být více než dvojnásobná.

01

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.