Zavřít reklamu

Společnost Adobe během včerejšího odpoledne vydala novou várku svých programů pro platformu macOS. Jedná se o novou verzi legendárního Photoshopu a Premiere Elements 15. Jedná se o dostupné nástroje pro editaci fotografií a videí. Nové verze obsahují nové nástroje, které uživatelům výrazně usnadní práci a umožní jim využívat zcela nové efekty pro jejich editaci videí a fotografií. Nejdůležitější novinky si popíšeme v textu níže, kde se následně můžete podívat také na upravené obrázky. 

Jedním z nových nástrojů ve Photoshop Elements 15 je „Transform tool“, který umí ze šklebícího dítěte udělat dítě smějící. Dokáže upravit zachmuřené oči a automaticky provádí další úpravy, aby výsledná fotografie stála za to. Program umí samozřejmě pracovat s různými filtry a vrstvami. Jedná se o jakýsi odlehčený klasický Adobe Photoshop.

V rámci aplikace je možné využívat speciálních tutoriálů pro rychlou editaci fotografií. Programy dále skvěle podporují zařízení s dotykovými displeji (v tomto případě pouze na platformě Windows). Jak Premiere, tak Photoshop nabízí integraci s Facebookem, Youtube a dalšími sociálními sítěmi. Nový Premiere obsahuje například funkci vyhledávání, která podle specifických hesel najde obsah videa. Dále obsahuje nástroje na stabilizaci videa, jeho vyčištění, upravení panoramatických snímků a tak dále.

Samozřejmostí je také přítomnost funkce rozpoznávání obličejů, která společně s integrovanými sociálními sítěmi dokáže najít všechny vaše přátelé. Adobe Photoshop Elements 15 a Premiere Elements 15 stojí 100 dolarů na oficiálních stránkách společnosti Adobe. Balíčky jsou dostupné od 150 dolarů a současní uživatelé mají k dispozici 30% slevy.

 

photoshop-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.