Zavřít reklamu

Apple je vyhlášený za svůj skvělý přístup k zákazníkům a že v drtivé většině případů mění vadný kus okamžitě za nový. Ovšem i tak nedostane v Apple Storu každý přesně to, co by chtěl. Podobně dopadl i jeden Francouz, kterému zaměstnanci Apple Storu odmítli prozatím z neznámých důvodů vrátit peníze. To se muži ani trochu nelíbilo, a tak se rozhodl že v Apple Storu rozbije displeje snad všem iPhonům, které měl na očích.

Neznámý muž, který vypadá tak na třicet, se po odmítnutí po chvíli vrátil opět do Apple Storu a v ruce nesl ocelovou kouli, která se používá při hraní pétanque. S tou pak začal rozbíjet jeden vystavený iPhone za druhým a dokonce neušetřil ani jeden MacBook, který se mu dostal pod ruku.

„Apple je společnost, která porušila práva evropských spotřebitelů“ křičel muž podle jiného zákazníka, který byl v době incidentu také v obchodě. „Řekl jsem jim, ať mi vrátí mé peníze zpět a oni odmítli. Takže víte co se stane? Tohle se stane!“ vykřikoval dál muž a začal rozbíjet jeden iPhone za druhým, jak můžete vidět na videu níže.

Po čase dorazila do obchodu místní ochranka, ale to už muž stihl rozbít několik iPhonů a jeden MacBook. Ochranka vyvedla muže z Apple Storu a zavolala polici. Jak můžete vidět na videu níže, muž se jim pokusil utéct, ale útěk se mu nepodařil. Nakonec dorazila policie, muže zatkla a nyní je ve vazbě. Mezitím probíhá vyšetřování. Už nyní je ovšem jasné, že muž způsobil škodu za několik tisíc eur.

niceni-iphonu-apple-store

zdroj: iphonehacks

 

Dnes nejčtenější

.