Zavřít reklamu

V dnešní době zná legendární hru Mafia snad každý. Obzvláště hráči z Česka a Slovenska, protože Mafia je původem česká hra a až její třetí a zároveň nejnovější díl vzniká v USA, kde ale stále působí některý čeští vývojáři z původního týmu. Hra Mafia III vyjde na PC, Playstation 4 a Xbox One už za necelé dva týdny, konkrétně v pátek 7 října. Jenže 2K studio se rozhodlo, že kromě tří uvedených platforem vyjde i verze pro mobilní telefony, tudíž pro systémy Android a iOS.

Konkrétně půjde o hru s názvem Mafia 3: Rivals a samozřejmě by se měla částečně inspirovat plnou verzí hry pro desktop a konzole. Stejné tak budou postavy, tématika i prostředí a bude potřeba sbírat různé předměty, dobývat území nebo bojovat s největšími záporáky ve hře, a tak nebudou chybět i jisté RPG prvky. Děj by ale měl být zcela jiný.

Mobilní hra vyjde po boku desktopové a konzolové verze zmíněného 7. října a bude dostupná zcela zdarma. Pokud už nyní víte, že o hru budete mít zájem, můžete se na těchto stránkách předregistrovat, vyplnit e-mail a získat tak bonusovou postavu a zbraň ihned při vydání hry.

mafia-iii-rivals-mafia-3-fb

Dnes nejčtenější

.