Zavřít reklamu

Říct lidem, že je iPhone 7 voděodolný, nebyl možná tak úplně nejlepší nápad. Ti, kteří iPhone 7 již mají, jej totiž okamžitě začali testovat, a to né vůči voděodolnosti, ale provádí s ním šílené kousky. Apple uvádí, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus má voděodolnost na takové úrovni, že vydrží 30 minut v hloubce jeden metr a proto má také certifikát IP67. Druhým dechem však také dodává, že při poškození vodou není možné uplatnit záruku, o čemž se více dozvíte v článku: iPhone 7 je sice voděodolný, ale při poškození vodou vám Apple reklamaci neuzná.

Na YouTube je však již dnes množství videí, kde je jasně vidět, že iPhone vydrží mnohem víc než nějaké to polití vodou. Nejzajímavější a zároveň nejšílenější test udělal iFixit, který nechal iPhone osm hodin pod vodou a když mu začala docházet baterka, vzali pánové z iFixit zkrátka nabíječku a telefon začali pod vodou nabíjet. To prosím doma nezkoušejte!

Jak tedy můžete sami vidět, iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou vůči vodě skutečně velmi odolné přístroje, ovšem vše, co s nimi ve vodě děláte, děláte na vlastní riziko a v případě, že se mu něco stane, tak vám Apple neuzná záruku. Dávejte si tedy dobrý pozor a ještě jednou vás prosíme, ať telefon nenabíjíte pod vodou!

iphone-7-vodeodolnost-waterresitant-fb

Dnes nejčtenější

.