Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

WikiLinks
Wikilinks je aplikací, díky které můžete prozkoumávat vše, co Wikipedia nabízí. Tato aplikace vám také poskytne různá YouTube videa spřízněná s tématem, které vás zajímá a přináší pokrokové prohlížení obrázků a fotografií. Takže jestli patříte k těm, kteří si rádi rozšiřují své vědomosti, tak pro vás bude Wikilinks to pravé!

[appbox appstore id990956008 oldprice=“3,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch. Ruler je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

Active Voice HD
Active Voice vám umožní využít váš hlas k nahrání zpráv či emailů, takže už nemusíte neustále psát. Stačí mluvit a je hotovo. Díky aplikaci můžete váš projev přeložit do 32 cizích jazyků. Active Voice podporuje český i slovenský jazyk a je pouze pro iPad.

[appbox appstore id532616908 oldprice=“11,99€“]

Night Sky
Rádi pozorujete hvězdy a další prvky na obloze? Night Sky vám s tím pomůže – stačí namířit vaše iOS zařízení k obloze, abyste mohli identifikovat hvězdy, planety, souhvězdí i satelity. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id914945059 oldprice=“0,99€“]

Speedafari
Máte problémy s pomalým připojením? Zkuste zrychlit Safari se Speedafari. Aplikace blokuje nadbytečné části webových stránek (např. reklamy, videa, sledovací skripty a další)  a díky tomu zvýšíte rychlost Safari a zmenšíte spotřebu dat. Speedafari můžete vždycky okamžitě použít, jelikož stačí stáhnout oznamovací centrum a poklepat – nemusíte přepínat na jiný internetový prohlížeč. Můžete si vybrat ze 3 levelů – low, medium a high. Čím je level vyšší, tím více bude blokovat a rychleji se stránky načítají.

[appbox appstore id1030762703 oldprice=“1,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“0,99€“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?

[appbox appstore id479907900 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6_1-still004

Dnes nejčtenější

.