Zavřít reklamu

new Instagram iconV minulém návodu jsme si ukázali, jak do Instagram Stories nahrát obsah vytvořený ve Snapchatu. Stories na Instagramu ale mají jednu nevýhodu. Nemůžete do nich totiž nahrát fotografie a videa, která jsou starší více než 24 hodin, jelikož se jednoduše neukáží ve výběru. V tomto návodu si ukážeme 3 způsoby, jak docílit toho, aby se nám podařilo fotky, které jsou starší více než 24 hodin, do Instagram Stories přidat.

 

Způsob 1 (Screenshot fotografie)

  1. Jděte do své galerie.
  2. Vyberte fotografii, kterou chcete použít a klikněte na ni.
  3. Udělejte screenshot stisknutím home buttonu zároveň s tlačítkem pro vypnutí displeje.
    screenshot-iphone-gif

Voilà, máte novou fotografii, která byla pořízena nyní a tudíž ji můžete nahrát do Instagram Stories. Tento způsob je ze všech tří ten nejjednodušší. Nevýhodou ale může být lehce snížená kvalita výsledné fotografie a potřeba fotografii oříznout, abyste se zbavili černých pruhů nad a pod fotografií.

Způsob 2 (Manuální upravení metadat fotografie)

Tento způsob je ze všech tří nejsložitější, ale stále ho zvládne každý a nezabere ani minutu. Tentokrát docílíme přidání fotografie do Instagram Stories upravením metadat fotografie. Konkrétně upravíme datum a čas pořízení pomocí aplikace, která je dostupná zdarma v App Store a neobsahuje žádné reklamy ani mikrotransakce.

  1. Stáhněte si z Appstoru aplikaci MetaTrixter.
  2. Aplikaci otevřete a najděte fotografii, kterou chcete použít.
  3. Upravte datum na aktuální den a klikněte na Set.
MetaTrixter-zmena-metadata

To je vše, nyní by se fotka měla zobrazit ve výběru v Instagram Stories.
Upozornění: Tato metoda je editace stávající fotografie a nevytvoří kopii. Pokud si chcete ponechat i stávající fotografii bez změny data a času, vytvořte si duplikát fotografie pomocí pár kroků a použijte ten.

Jak vytvořit duplikát fotografie

  1. V galerii vyberte fotografii, kterou chcete použít.
  2. Klikněte na tlačítko sdílení v levém dolním rohu.
  3. Nyní v dolní liště klikněte na ikonu Duplikovat.
ios-photo-duplicating

Způsob 3 (Automatické naklonování fotografie pomocí aplikace)

Tento postup je také jednoduchý, ale už není zdarma, tudíž pochybuji, že si ho vyberete, ale je zde možnost. Budeme potřebovat opět aplikaci podobně jako ve 2. metodě, ale tentokrát bohužel není zdarma. Aplikace, kterou budeme potřebovat se jmenuje Storied for Instagram a stojí 0,99€, tudíž nějakých 27 Kč.

  1. Otevřete aplikaci.
  2. Vyberte fotografii, kterou se hodláte použít.
  3. Duplikát fotografie by nyní měl být přímo ve vaší galerii.
storiedforinstagram

Našli jste ještě nějaký způsob, jak zobrazit v Instagram Stories fotografie starší více než 24 hodin? Podělte se s námi o to v komentářích. (Samotné duplikování fotografie v galerii bohužel nefunguje. Zkoušeli jsem to :-) )

Instagram-Stories-teaser-fb

Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.