Zavřít reklamu

Tesla Motors - icon logoSpolečnosti Apple a Tesla Motors jsou v poslední době velice často zmiňovány společně. Začalo to tím, že si postupně vyměňují spoustu svých zaměstnanců, což došlo tak daleko, že Elon Musk o Apple oznámil, že se jedná o pohřebiště zaměstnanců Tesla Motors. Opačným směrem však zaměstnanci putují také, byla by chyba myslet si opak. Ještě aby také ne, vzhledem k tomu že Tesla postřebuje spoustu šikovných lidí a Apple taktéž, když chce Tesle vlastně konkurovat. Teď se ovšem ukázalo, jak moc populární vozy Tesla mezi zaměstnanci Applu jsou.

Na redditu vznikl zajímavý post (který už je touto dobou smazaný), který údajně založil jeden z pracovníků Applu a na kterém je krásně vidět, jak moc jsou vozy Tesla mezi zaměstnanci této společnosti oblíbené. Snímek, který si můžete prohlédnout níže, ukazuje sedm elektrických automobilů zaparkovaných vedle sebe, které jsou připojené na nabíjecí stanice. Tyto Tesly tak zabírají víceméně většinu nabíjecích stanic na parkovišti a je potvrzené, že se rozhodně nejedná o jediné elektromobily této značky, které před centrálou Apple parkují.

Zaměstnanci Apple své Tesly prostě milují. Na snímku je vidět 2x Model X, čtyři vozy Model S a jeden Tesla Roadster. Jak je vidět, tak zaměstnanci Apple jsou velice ohleduplní vůči životnímu prostředí. Zcela jistě se jim také zkušenosti z provozu těchto vozů hodí v momentech, kdy pracují na svém vlastním elektromobilu Apple Car. Každodenní uživatelé budou mít zcela jistě mnoho zkušeností a připomínek k tomu, jak by to měl Apple udělat lépe, než se to podařilo Tesle. Jak se to nakonec Applu povede však uvidíme nejdříve v roce 2021.

apple tesla parking lot

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.