Zavřít reklamu

Apple Watch nylon iconO tom, že se Apple chystá v letošním roce představit zcela nový model Apple Watch 2 s GPS, barometrem, větší baterií a dalšími novinkami si cvrlikají už i vrabci na střeše. Známý analytik Ming-Chi Kuo však nyní přichází s tvrzením, že Apple kromě zcela nového modelu představí také modernizovanou první generaci Apple Watch, která nabídne rychlejší procesor z dílny TSMC.

Nová verze původní generace hodinek od Apple nenabídne ani GPS, ani barometr nebo další novinky, ale bude výrazně rychlejší než původní verze. Dobře informovaný analytik očekává, že Apple taktéž sníží cenu Apple Watch, ovšem neupřesnil, zda se snížení ceny týká zcela původních hodinek nebo modernizované první generace.

Apple již jendou cenu svých hodinek snížil a to v březnu, kdy začal základní 38mm model Apple Watch Sport prodávat za cenu 299$, přičemž původně stály 349$. Vzhledem k tomu, že iPhone a Apple Watch jsou nerozlučnými společníky, je pravděpodobné, že se představení jak modernizované první generace, tak i druhé generace dočkáme společně s iPhone 7, který by měl být představen 9. září 2016 a prodeje by se měly zahájit v první vlně již 16. září 2016.

Apple Watch 2 FB 4

*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.