Zavřít reklamu

apple_campus_2_icon_230x230Máme tu opět začátek měsíce a to znamená, že se podíváme na nové video, na kterém je vidět posun stavby Apple Campus 2. Pokud nás sledujete delší dobu tak víte, že se tato videa objevují každý měsíc už více než půl roku. Nejnovější kousek zachycuje, v jakém stavu se nachází stavba čtyři měsíce před plánovaným dokončením. V současné době se, mimo hlavní budovu, horlivě pracuje také na zemních pracích a různých úpravách terénu. Obrovská hora zeminy, která se v komplexu za poslední měsíce nahromadila, pomalu mizí díky budování pozemních prostorů.

Video, jako obvykle, skvěle zachycuje rozlohu a monumentálnost celého díla. Navíc je z něj jasně patrné, jak rychle se celá stavba řítí ke svému zdárnému dokončení. Už to opravdu začíná připomínat to, co by z toho nakonec mělo být. Instalace solárních panelů je téměř u konce a doprovodné budovy také začínají získávat finální podobu.

Nejvýraznější změnou jsou pak pozemní práce uprostřed areálu. Úprava krajiny je v plném proudu a proto také pomalu mizí hora hlíny, která se v areálu za ty roky budování nahromadila. Dle videa je patrné, že garáže jsou již téměř hotové a výstavba R&D centra je v plném proudu. Celá stavba by měla být hotová za 4 měsíce a i přes to, že jdou stavební práce velmi rychle, stále je před dělníky spousta práce. Zaměstnanci by se měli do nové centrály stěhovat na jaře příštího roku.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.