Zavřít reklamu

Pokémon GO icon 2
Hra Pokémon GO doslova zachvátila celý svět, a to i navzdory tomu, že vlastní není ještě dokončená a chybějí jí některé klíčové prvky. Například není možné se v aplikaci nijak spojit s jinými hráči, ani s nimi bojovat v módu player-vs-player nebo si s přáteli vyměňovat jednotlivé Pokémony. Zakladatel společnosti Niantic Labs, která za populární hrou stojí, ale nyní na Comic-Conu pro Engadget odhalil, že pro Pokémon GO chystají nové funkce a přiblížil nám tak, na co se můžeme těšit.

V první řadě se objeví noví pokémoni. Ačkoli už existují hráči, kteří stihli nachytat všechny aktuálně dostupné příšerky, ani zdaleka ještě není lov u konce. Pokémonů je totiž více, jen je prozatím není možné chytit. Niantic prý připravuje jiné způsoby, jak bude možné nové pokémony získat a prý se máme na co těšit. Momentálně je možné nové pokémony sbírat buďto v reálném světě nebo si je nechat vylíhnout z vajíček.

Další novinka by se měla týkat tzv. lures, což jsou jakési „vábničky“ na Pokémony. Nově by mělo být možné lury více upravovat. V současnosti, pokud na nějaký PokéStop položíte lure, tak z něj těží všichni hráči, kteří se k němu přiblíží. Šéf Nianticu tak naznačil, že lury dostanou nové funkce, které si bude možné hráč před položením navolit. Například by se tak díky lurům měly z PokéStopů stát jakasi PokéCentra, kde by mělo být možné Pokémony léčit. V současnosti totiž ve hře neexistuje Nurse Joy, kterou z populárního seriálu známe. To by se mohlo brzy změnit.

Pokémon GO FB

*zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.